Ce consilieră sexy și-a angajat Nelu Tătaru la Ministerul Sănătății! Frumoasa Ioana a colaborat și cu un deputat! FOTO

Nelu Tătaru și-a angajat o consilieră sexy, pe Ioana Bianca Truchină.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Nelu Tătaru și-a angajat o consileră sexy, care este din Huși. “Suflu nou pe lista consilierilor ministrului Sănătății. Cei mai mulți dintre cei aduși de Victor Costache au dispărut, pe listă fiind, deja, "garda nouă". Sare în evidență Ioana Bianca Truchină, o hușeancă a actualului ministru Nelu Tătaru.”, a scris newsweek.ro. (citește biografia lui Nelu Tătaru)

Citeste si: Ce măsuri propune Nelu Tătaru pentru a depăși pandemia de coronavirus: "Noi ca minister avem două direcții"

Citeste si: VIDEO| Sistemul medical din România se şubrezeşte pe zi ce trece din cauza noului coronavirus

Citeste si: “Ființe de lumină m-au readus la viață”. Ione a trăit momente unice - evz.ro

Citeste si: Pacient cu COVID, uitat în izolator două zile la Ploiești, fără tratament, doar cu masca de oxigen pe față - bzi.ro

Citeste si: Coronavirus România. Raed Arafat, informații importante: „Nu trebuie nimeni să se relaxeze”

„Truchină (26 de ani) a venit în Ministerul Sănătății la sfârșitul lunii ianuarie, în calitate de consilier personal al lui Tătaru, care era secretar de stat, și și-a păstrat postul după ce acesta l-a înlocuit pe Costache la șefia instituției. Conform contului de Facebook și al celui de LinkedIn, tânăra din Huși lucrează de ceva vreme la București, fiind, din octombrie 2018, consilier al unui parlamentar deputat. În declarația de avere din acest an, ea a menționat suma de 31.776 lei primită în această calitate.”, a mai relatat sursa citată.

Nelu Tătaru și-a angajat o consilieră sexy. Ioana are masterul în Dreptul Muncii

Absolventă a Facultății de Drept de la Universitatea București în 2017, Ioana Bianca a terminat, un an mai târziu, un Master în Dreptul Muncii la aceeași facultate. Contul de Facebook este plin de fotografii din desele călătorii în străinătate, cea mai recent având loc în Iordania. În toamna anului trecut, în contextul alegerilor prezidențiale, Truchină a postat pe Facebook un text în care își exprima gândurile despre societatea românească.

"Experimentăm democrația de 30 de ani, iar electoratul pare mai obosit ca niciodată. Împărtășirea disprețului popular pentru politicieni, neatenția către profilul și ofertele electorale ale candidaților și neconştientizarea faptului că cetățenii sunt autorii propriilor condiții de existență prin votul dat reprezentanților aleși nu duc decât la o separație din ce în ce mai accentuată între societatea civilă și instituțiile guvernamentale. Acei actori politici care își pun propria persoană în bătaia focului, care muncesc din greu cu onestitate și consecvență, care riscă și schimbă mentalități așteaptă ca electoratul să se trezească din amorțeală.”, a postat Ioana.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Se impune carantină națională? Nelu Tătaru a făcut anunțul miercuri seara

Momente de groază la Pro Tv! O super vedetă, luată cu salvarea. A căzut brusc la pământ și nu-și mai simțea picioarele

Cum s-a transformat sistemul medical din România. Spitalele sunt focare de infecție, iar medicii au ajuns pacienți

Când trebuie să purtăm măștile medicinale. Recomandările lui Raed Arafat: „Să aplicăm această practică cât de repede posibil!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies