Ce crede fiica lui Florin Salam ca ar fi spus mama sa, Fanica, despre Catalin, iubitul ei VIDEO EXCLUSIV

Relatia de iubire existenta intre Betty Stoian si iubitul ei, Catalin, se trasforma de la o zi la alta intr-una serioasa si cu sanse mari de a fi incununata cu un drum la altar.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

fara descriereDesi formeaza un cuplu de 3 ani si, practic, au devenit de nedespartit, Betty si Catalin spun ca nu se grabesc sa se mute impreuna, sa se logodeasca sau sa faca alti pasi pentru a-si oficializa relatia. Ce-i drept, fiica lui Florin Salam este minora, iar iubitul ei a promis ca o va astepta atat cat va fi necesar.

fara descriereCatalin Visanescu a fost primit si acceptat in familia manelistului, iar relatia dintre el si viitorul sau socru, Florin Salam, merge ca pe roate. Betty are insa un singur regret, acela ca mama sa, Fanica, decedata in urma cu 8 ani, nu-i este partasa la fericire.  

fara descriere"Daca l-ar fi cunoscut pe Catalin, mama ar fi spus clar ca e barbatul potrivit. Ar fi fost bucuroasa pentru mine, iar ei doi ar fi devenit cei mai buni prieteni. Mama mea ar fi placut-o si pe mama lui Catalin. Cred ca nu ar fi lasat-o sa mai plece acasa la ea. Catalin si tata se inteleg foarte bine si ma bucur enorm ca au o relatie foarte buna si ca am reusit sa-l introduc in familie si sa il prezint foarte bine la inceput”, ne-a declarat Betty Stoian.

 

 

 

  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate