Ce crede mama Nicoletei Dragne despre certurile în care este implicată vedeta la Bravo, ai stil! Celebrities: ”Faptul că a trăit în Anglia, se vede în sens pozitiv”

Mama Nicoletei Dragne, principala susținătoare a vedetei! Ce spune femeia despre toate discuțiile în care este implicată fiica ei!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Mama Nicoletei Dragne o susține necondiționat pe fiica ei, în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Femeia este susținătoarea nr. 1 a Nicoletei, pe care o apără și-n mediul online de toate comentariile răutăcioase pe care le primește. Pe lângă vorbele mai puțin frumoase de care vedeta are parte pe internet, totul în urma discuțiilor din platoul emisiunii, Nicoleta are și foarte mulți susținători, care-i trimit mesaje numai de bine. 

De cele mai multe ori, tânăra mămică le face publice și se bucură că mulți oameni o înțeleg și pricep faptul că ea este o femeie directă și foarte sinceră, că spune lucrurilor pe nume. 

Postarea făcută de Nicoleta Dragne

Postarea făcută de Nicoleta Dragne

[Sursa foto: Instagram]
După acest mesaj, mama Nicoletei a ținut să spună și ea câteva lucruri referitoare la atitudinea directă a fiicei ei, susținând că vedeta a trăit mult timp în Anglia, iar acest lucru se vede în sens pozitiv. Asta pentru că gândirea concurentei de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” este foarte deschisă, susține mama Nicoletei. 

Postarea făcută de Nicoleta Dragne

Postarea făcută de Nicoleta Dragne

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce nu ai voie să faci pe 21 mai 2022 de Constantin și Elena- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Nicoleta Dragne, discuție aprinsă cu Mădălina Pamfile

Nicoleta a fost criticată în mediul online de foarte multă lume, pentru discuția aprinsă pe care a avut-o cu Mădălina Pamfile. Cea dintâi a susținut până la capăt că ea știe adevărul referitor la situația dintre Pamfile și Ioana Filimon și că Mdăălina ezită să spună adevărul. În urma conflictului dintre Dragne și Pamfile, Nicoleta a fost aspru criticată pe internet.

Cel mai probabil, din acest motiv, mama ei a simțit nevoie să-i ia apărarea. 

Citeste si: Nicoleta Dragne o “scoate” pe Mădălina Pamfile din platoul “Bravo, ai stil! Celebrities”. Care este motivul pentru care concurenta cedează în fața contracandidatei sale?

Nicoleta Dragne, acum câteva ediții, despre Mădălina Pamfile:  "După doua săptămâni deschide discuția. S-a folosit de Ioana și mă refer la episodul care s-a difuzat pe post pentru a se victimiza să întoarcă oamenii împotrivă Ioanei.

Tu știai că Ioana nu a vporbit despre familia mea. Ai spus că din cauza faptului că Ioana a vorbit despre famlia ta, oamenii cred că tu stai cu un moș, că stai pentru bani sau prostii de genul.

Tu te-ai dus la testimonial să spui că te plimbi cu yachtul iubitului. Sunt vocale date de tine către Ioana în care ai spus că nu te deranjează din ce a spus numai că nu vrei să se discute despre acel subiect dintr-un anume motiv. Vrei să pun vocalele Ioanei, n-aș face asta pentru că nu sunt că tine. Eu nu am șantajat-o, eu am forțat-o să spună adevărul de asta a și zis: mă șantajezi?".

Nicoleta Dragne

Nicoleta Dragne

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mădălina Pamfile rupe tăcerea, după ce a fost absentă în ediția de joi a „Bravo, ai stil! Celebrieties”: „Se pot întâmpla foarte multe lucruri”

Mădălina Pamfile a lipsit din platoul ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Care va fi soarta ei în competiție

Ce relații a avut Mădălina Pamfile. A fost iubita lui Radu Mazăre

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

MOARTEA lui Vladimir Putin! Este cutremur total la Moscova: "Își cunoaște posibila soartă!"

Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

Pentru Vladimir Putin, războiul din Ucraina este pe viață și pe moarte. Înfrângerea ar putea însemna decesul liderului

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies