Ce curs valutar are BNR pe 25 august 2020. Cotațiile celor mai importante monede

Curs valutar pentru 25 august 2020. Banca Națională a României - BNR - va da publicității cursul valutar actualizat în care vom afla cotația euro și a celorlalte valute importante.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus

 


In articol:

WOWbiz.ro vă ține la curent cu noile cotații de la cursul valutar de pe 25 august 2020. LA ora 13:00 vom vedea care sunt valorile din ziua precedentă pentru moneda europeană, dolarul american, lira sterlină, francul elvețian și gramul de aur.

Curs valutar BNR pentru marți, 25 august. Cotația euro

Curs valutar pentru euro=

Leul a avut un început de săptămână slab în raport cu moneda euro, însă și-a luat revanșa în faţa altor monede importante. Astfel, leul s-a depreciat uşor în faţa monedei unice europene, arată datele publicate de BNR. Un euro valorează 4,8402 lei, în creştere cu 0,02 bani faţa de şedinţa precedentă, când moneda europeană valora 4,8400 lei.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Curs BNR pentru dolarul american=

În replică, față de dolarul american, moneda noastră s-a întărit. Valuta din SUA a fost cotată la 4,0890 lei, în scădere cu 0,73 bani faţă de şedinţa precedentă, când dolarul valora 4,0963 lei.

Curs valutar pentru francul elvețian=

Nici francul nu a rezistat în fața leului la debutul săptămânii. Leul a câștigat în cotație şi în faţa francului elveţian, cotat de Banca Naţională la 4,4973 lei, faţă de 4,5000 lei în ultima şedinţă.

Curs BNR pentru lira sterlină=

În mod similar, moneda autohtonă s-a apreciat şi faţă de lira sterlină, cotată de BNR la 5,3670 lei, faţă de 5,3925 lei în şedinţa precedentă.

Gramul de aur continuă să crească

În ședința de cotație de luni, gramul de aur a urcat până la valoarea de 256,1681 lei, de la 254,7632 lei cât valora în şedinţa precedentă, de vineri.

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, s-a menținut la 1,99%. BNR comunică în mod regulat cursul valutar, informațiile respective fiind disponibile în fiecare zi bancară, de la ora 13:00, pe site-ul oficial al instituției.

Din momentul afișării, cotațiile devin valabile pentru toate tranzacțiile încheiate până la momentul în care instituția transmite noi valori. De ținut cont că în zilele libere de la stat și în weekend se păstrează valorile transmise în ultima zi lucrătoare.


Citește și:

Descindere surpriză a polițiștilor! Au fost prinși interlopii implicați în măcelul din Chiajna, a cărui victimă a fost și Călin, fratele Alinei Pană!

Hipertensiunea provoacă forme grave de COVID-19! Cadrele medicale trag un semnal de alarmă

Tânără, luată cu forța dintr-un mall din Arad. Fata a fost răpită de doi bărbați și o femeie

Un preot din Brașov s-a stins din viață din cauza coronavirusului La câteva zile, fiul și soția bărbatului au murit și ei

Ce afaceri are, de fapt, primarul care și-a umilit fiica. Profit de aproape 3 miliarde în 2019

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies