Ce decizie a luat Iulia Gorneanu, fosta iubita a lui Grigore Lese, la o saptamana dupa ce s-a intors in Romania!

Directoare a unei galerii de arta, Iulia Gorneanu a supravietuit unei experiente traumatizante. Iulia Gorneanu,fosta iubita a lui Grigore Lese, a intrat in coma, la sfarsitul lunii septembrie, in timp ce se afla intr-o vizita in Germania, ulterior fiind salvata in ultima clipa de un transplant de ficat.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereExperienta traita, intre viata si moarte, a marcat-o pe Iulia Gorneanu, care acum se simte mult mai bine. (Mult timp in coma, fosta iubita a lui Grigore Lese si-a revenit complet dupa transplantul de ficat! Uite cum s-a pozat Iulia Gorneanu pe patul de spital din Germania!)

”Astă seară se împlineşte o săptămână de când am ajuns acasă. După 80 de zile. Mă străduiesc să inventez cuvinte nescrise şi nerostite pentru a putea mulţumi. De mâine, vă voi spune poveşti despre moarte şi renaştere. Firul poveştii experienţei prin care am trecut va lega ultimele file ale Calendarului Străvechi din anul ce se apropie de sfârşit.

Când am ajuns la Stuttgart, a fost prima dată când mi-a fost teamă. Omul înger care a fost şi a rămas lângă mine este Maria Kando. Nu o cunoşteam, ea mă ştia de pe FB. M-a dus la medicul ei, apoi la Clinica din Stuttgart. Vorbeam coerent încă, îmi sunam prietenii din ţară, le spuneam că trebuie să ajung la Paris, să instalez expoziţia. După stabilirea diagnosticului, am fost transportată de urgenţă la Heidelberg.

Criză hepatică fulminantă. Ciroză. Răul răului. Şanse minime de supravieţuire. 22 septembrie. De atunci, mai bine de două luni, Maria Kando a fost cu mine. M-a luat în custodie, asumându-şi riscurile operaţiei de transplant, singura care m-ar fi putut salva. Medicii erau rezervaţi, eu intrasem în comă. Maria respira în ritmul bătăilor inimii mele",
a scris Iulia Gorneanu pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate