Ce decizie șocantă luase actorul Marian Rădulescu, chiar înainte să se sinucidă!

Actorul Marian Rădulescu s-a sinucis sâmbătă, aruncându-se în gol de la etajul 4 al locuinței sale din București.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Actorul Marian Rădulescu, care lucra la Teatrul Excelsior, s-a sinucis sâmbătă, aruncându-se în gol de la etajul 4 al locuinței sale din București. Surse din anturajul artistului au precizat, pentru Mediafax, că acesta s-ar fi sinucis după ce în ultima perioadă avea tot mai des probleme în relaţia de cuplu, dar și necazuri financiare.

Citeste si: Fratele lui Ștefan Rebeja, adolescentul electrocutat în Parcul Herăstrău, poză de pe patul de spital! Băiatul, internat într-o clinică din Belgia

Citeste si: Horia Brenciu a slăbit spectaculos. Cum arată azi artistul și care este sportul pe care a început să îl practice și l-a ajutat să dea jos kilogramele

"Teatrul Excelsior regretă profund dispariţia actorului Marian Rădulescu. Ne sunt străine motivele care au dus la această tragedie. La Teatru, Marian a dat întotdeauna dovadă de un înalt profesionalism, fiind iubit şi apreciat de colegi şi de spectatori, deopotrivă. Marian a fost discret în legătură cu viaţa lui personală. Speculaţiile care au apărut în urma decesului său nuanţează războaie din care Marian nu ar fi vrut să facă parte. Din respect pentru amintirea lui, colegii din Teatrul Excelsior fac apel către jurnalişti să nu transforme tragedia familiei într-o miză care nu era a lui Marian", se arată în precizarea colegilor lui Marian Rădulescu, remisă agenției de știri. 

fara descriere

Potrivit unor surse din anchetă, cu două săptămâni înainte de dramă, Marian Rădulescu tocmai își retrăsese acțiunea de divorț pe care o intentase soției sale, de care era foarte atașat, așa cum se observă din fotografiile postate recent de aceasta, pe contul ei de Facebook. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate