Ce distinsă este Ana Szelles, fosta soție a lui Florin Piersic! Actrița va împlini în curând 78 de ani FOTO

Anna Szeles și Florin Piersic au format o familie până la divorțul survenit în 1985. În prezent, actrița locuiește la Budapesta.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Anna Szeles și Florin Piersic au format o familie până la divorțul survenit în 1985. Actrița locuiește la Budapesta, unde s-a stabilit de decenii bune, vizitându-și periodic băiatul, pe Dani, care și-a întemeiat o familie la Viena. Anna Szeles mai joacă și acum, la aproape 78 de ani, își ”pune” vocea pe reclame și este o foarte îndrăgită personalitate publică din Ungaria. 

Citeste si: Răspunsul lui Florin Piersic, după ce s-a zvonit că a murit: „Mă odihnesc eu forțat de virus, da' nu mă...”

Citeste si: Familia de la Viena a lui Florin Piersic a petrecut în plină pandemie de coronavirus! Nepoțelul celebrului actor a împlinit 9 ani! FOTO

fara descriere

Marele actor Florin Piersic (84 de ani) are doi băieți, Florin jr, pe care l-a făcut cu Tatiana Iekel, și Dani, apărut din căsnicia cu altă actriță, Ana Szeles.

fara descriere

Astăzi, Florin Piersic este la a treia căsnicie, cu Anna, o contabilă din Cluj-Napoca. Artistul a cunoscut-o pe Anna Torok în 1986, în avion, cei doi însurându-se în 1993 la Cluj-Napoca, unde locuiesc şi în prezent.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate