Ce drame a trăit Denisa Răducu înainte să moară. Cum o răsfăța mama ei pentru a-i mai alina suferința

La mai bine de doi ani de la moartea fulgerătoare a îndrăgitei Denisa Răducu, mama ei a dezvăluit care au fost marile șocuri pe care artista le-a trăit.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Aflarea veștii că mama ei, Geta Dovleac, are cancer, a întristat-o nespus, acesta fiind primul șoc pe care Denisa l-a suferit.

A urmat apoi dispariția tuturor banilor din contul manelistei. Ultimul șoc l-a avut în momentul în care a aflat diagnosticul care urma să îi aducă sfârșitul.

fara descriere

Citeste si: O farmacie a luat amendă de 500.000 de dolari după ce a încercat să profite de pe urma virusului ucigaș din China

Citeste si: Nicoleta Guță s-a dus nemachiată la școala lui Nicolas, băiatul ei cel mic! Vezi cum arată manelista FOTO

Citeste si: Oana Roman, reacție dură în scandalul dintre Marius Elisei și transsexualul Delia: „Suntem separați și nu doresc ca numele meu să fie implicat în scandal”

Ce pofte îi făcea mama ei înainte ca Denisa să moară

Geta Dovleac, bolnavă și ea de cancer, a încercat până în ultima zi de viață a Denisei să îi facă toate plăcerile, doar pentru a o ajuta să treacă mai ușor peste suferință. A dorit să o vadă fericită până în ultimul moment și să își trăiască liniștită ultimele momente ale vieții.

fara descriere

"A avut trei şocuri: că am făcut eu cancer, că a văzut contul bancar gol şi când a aflat că are ea cancer, gradul 4. În două săptămâni a luat-o galopantă. Cât am mai chinuit-o şi cu naturistele. Mă vedea că plâng şi spunea că ştiu ceva şi nu îi spun. ea ştia, că era deşteaptă. De când a aflat şi până pe 23 iulie nu am îndrăznit o dată să o întreb cui lasă casa, maşina, telefonul, în ce să o îmbrac, unde să o duc. Cum să fac aşa ceva? Îmi zicea să îi fac varză călită cu coaste şi mămăliguţă. Mă duceam mereu şi îi cumpărat carne şi îi făceam mămăligă cu pomana porcului. Avea 3 prietene: Alina, Iuli şi Roxana.", a povestit Geta Dovleac, mama regretatei cântărețe Denisa Raducu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate