Ce efecte nocive au bauturile racoritoare asupra creierului tau! Oamenii de stiinta ne avertizeaza!

Oamenii care consuma in mod regulat bauturi carbogazoase sau cu indulcitori isi in pericol sanatatea. Potrivit unui nou studiu, creierul sufera modificari din cauza consumului acestor produse.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereOamenii care consuma bauturi carbogazoase sunt predispusi sa dezvolte afectiuni precum atacuri de cord, diabet, obezitate, oase fragile, cancer de prostata si de pancreas, slabirea musculaturii si paralizia.

"In majoritatea societatilor occidentale, s-a inregistrat o crestere alarmanta a consumului de bauturi cu indulcitori. Pentru multe persoane adulte, aceste bauturi reprezinta o cota substantiala din aportul zilnic de calorii. Cercetarile noastre sugereaza ca prin inlocuirea, pe termen lung, a apei cu bauturi cu indulcitori, creierul poate suferi modificari ireversibile, din punct de vedere chimic. Daca va este sete, beti apa. Sucurile ar trebui as fie savurate cu moderatie kalooga_36441" , a declarat cercetatoarea Dr. Jane Frankin, de la Macquarie University, din Sydney.

Doctorul a demonstrat, realizand un studiu pe soareci, ca creierul sufera modificari din cauza acestor produse. Potrivit Daily Mail, soarecii care au consumat apa indulcita au devenit hiperactivi iar analiza probelor dintr-o singura zona a creierului a aratat a aproape 300 de proteine au suferit schimbari chimice.


companiile din industria alimentara sunt acuzate ca au conceput un "plan diabolic" de a insela clientii si autoritatile, facandu-i sa creada ca bauturile carbogazoase sunt sanatoase.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate