Ce era de fapt obiectul misterios de pe fața lui Răzvan Ciobanu! Mulți au crezut că este o mască, dar în realitate...

Răzvan Ciobanu și-a șocat admiratorii, cu doi ani în urmă, când a apărut cu o mască ciudată pe față.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Masca lui Răzvan Ciobanu i-a uimit chiar și pe apropiații designerului, obișnuiți cu gesturile extravagante ale acestuia. Nu era genul lui Ciobanu să poarte mască, cu atât mai mult cu cât ”moda” aceasta fusese deja lansată în România de Iulia labu. Chiar dacă Iulia și Răzvan erau prieteni, există o lege nescrisă în industria de fashion din România să nu copiezi sau să te inspiri de la altcineva.

fara descriere

Ei bine, explicația era mult mai simplă. Masca lui Răzvan Ciobanu a fost creată pentru un scop umanitar și a fost scoasă la licitație la ”Festivalul brazilor de Crăciun” în beneficiul asociației ”Salvați Copiii”. De fapt, masca lui Ciobanu nu era chiar mască ci... brad de Crăciun. Originalul obiect a fost achiziționat de o companie din București pentru suma de 6.500 euro.

Citeste si: Ancheta in cazul mortii lui Razvan Ciobanu avanseaza. Intervin experti din SUA!

Citeste si: Ce spune mama Roxanei despre relația cu Bogdan Mocanu: „Dragoste cu forța nu se poate”

Citeste si: Sorin Oprea, adevărul despre relația cu Răzvan Ciobanu: „Mi-a dat țeapă”

fara descriere

A fost, totuși, o sumă mică obținută pentru un brad de Crăciun, în 2017, atunci când s-a stabilit un adevărat record de încasări. Cel mai scump brad, realizat de un cunoscut bijutier a fost achiziționat de un lanț de supermarketuri cu 100.000 euro, cel al Doinei Levintza a fost vândut cu 60.000 euro iar cel al Andreei Berecleanu a fost vândut cu 27.000 euro. În total, la evenimentul caritabil din 2017 s-au strâns 673.700 euro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate