"Ce era să faca Magda? Sa apara la televizor si sa se balacareasca ca fetele astea pe toate posturile nocturne?" Vezi cine a spus acest lucru si de ce

La doar o zi de la inmormantarea marelui actor Serban Ionescu, ziarista Simona Ionescu face pe blogul sau o marturisire, care ar putea schimba total perceptia, din ultima perioada, despre Magda Catone si despre comportamentul ei fata de sotul ei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereMagda Catone, la spital, joi dimineata, la doar cateva ore de la dcesul lui Serban IonescuIata ce spune ziarista despre Magda Catone:

"Adevarul despre care n-am putut sa scriu, pana la moartea lui Serban Ionescu, nu trebuie ramas nespus. A fost primul gand, in momentul in care am aflat miercuri, inspre miezul noptii, ca actorul a depus armele in lupta cu boala si a plecat sa se odihneasca in alta lume (…) Nu mi-a interzis nimeni. A fost o autocenzura cand am vazut dimensiunile pe care le capata povestea sotilor Serban Ionescu - Magda Catone. Realizam ca informatiile mele, venite dinspre oameni din apropierea lor sau de la colegi de teatru, nu vor putea sta in picioare in fata sinistrului scenariu ce se construia in jurul acestei familii de artisti. Cand se scria ca actorul, internat la Elias, a intrat in coma si a fost mutat in sectia de terapie intensiva, acesta se afla cazat in camera sa din aripa rezervata VIP-urilor. Era ingrijit, in permanenta, de o infirmiera platita de familie, fiindca Magda Catone nu putea sa nu-si onoreze contractele. Ea era omul ce trebuia sa faca rost de bani pentru un tratament scump si de lunga durata (…) Ma gandeam mereu cum as putea aborda subiectul, cum sa scriu ca Magda Catone ii poarta de grija sotului, ca nu l-a abandonat nici in clinica din Germania, nici in spitalul Elias si ca nici pomeneala sa existe o amanta la capataiul actorului Serban Ionescu.

Romanii stiau de la televizor sau din tabloide ca un avocat celebru ii divorteaza din ordinul expres al actorului, iar acuzele la adresa sotiei erau de la infidelitate pana la insusirea in totalitate a averii. “Magda e alaturi de Serban, sunt minciuni ce se scrie. S-a intrat intr-un soi de avalansa a declaratiilor, a speculatiilor, ce nu mai poate fi oprit. E mare pacat ce se spune, pentru ca noi, artistii, colegii lor stim care este adevarul. Nu putem spune mai mult, e viata lor intima, e o poveste stranie, cu o boala neobisnuita. Magda e foarte credincioasa, nu exista niciun interes financiar la mijloc”, mi-a spus in urma cu o luna cineva din lumea artistica.

Apoi a aparut o declaratie a mamei actorului impotriva nurorii. Cine ar fi crezut adevarul meu si al artistilor din apropierea unui cuplu distrus de o boala cumplita, pe care unul dintre ei o ducea in tot trupul, iar celalalt in minte si in suflet?

Aseara, o altă actrita “mi-a lamurit” nelamurirea foarte scurt: “Ce era să faca Magda? Sa apara la televizor si sa se balacareasca ca fetele astea pe toate posturile nocturne? E de ajuns ca noi stim”.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate