Ce este cablul misterios care este legat de balconul apartamentului Vioricăi Dăncilă? Cablul pare conectat la o sursă de curent de peste drum VIDEO EXCLUSIV

Fostul premier și lider PSD Viorica Dăncilă deține, împreună cu soțul, un apartament de 100 de metri pătrați în Videle (județul Teleorman).

Autor: Petru Luca

In articol:

Fostul premier și lider PSD Viorica Dăncilă deține, împreună cu soțul, un apartament de 100 de metri pătrați în Videle (județul Teleorman). Din cauza acestui apartament, Cristinel Dăncilă a fost chemat în instanță de asociația de proprietari a blocului! Dat în judecată acum câțiva ani, la Judecătoria Videle, soțul Vioricăi Dăncilă avea postura de  ”pârât”  într-un proces care avea trecut la rubrica  ”obiect”  termenul ” pretenții ”.

Până la urmă, părțile au căzut la pace, după doar câteva luni, semn că familia Dăncilă a încheiat litigiul cu asociația de proprietari a blocului în care locuiesc în Videle. 

Citeste si: Imagini senzaționale cu apartamentul Vioricăi Dăncilă din Videle! Ce se observă pe balconul casei fostului premier și ce zic vecinii despre ea FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Ea e soţia lui Traian Berbeceanu, comisarul care va fi şeful de cabinet al ministrului de Interne! Vezi unde lucrează Gabriela Berbeceanu, care are un salariu mai mare decât partenerul ei de viaţă!

Apartamentul Vioricăi Dăncilă, mai exact balconul locuinței, are o particularitate. Prins chiar de marginea balconului, un fir misterios pleacă din locuința fostului premier, ”traversează” strada și se oprește încolăcit în jurul unui stâlp de pe peste drum, foarte asemănător unei surse de curent.

Citeste si: Mirela Vaida, din nou în pericol. Agresoarea ei umblă liberă pe străzi și atacă alți oameni- bzi.ro

Nu este exclus ca aceasta să fie o variantă de rezervă în cazul unei pene de curent, aspect remarcat de altfel și la alte apartamente din același bloc. 

Ce este cablul misterios care este legat de balconul apartamentului Vioricăi Dăncilă? Ce spun vecinii

Reporterii WOWbiz.ro au fost la blocul familiei Dăncilă din Videle și au vorbit cu vecinii fostului premier. 

”Este o femeie tare de treabă, ne salută, este civilizată, nu este deloc arogantă. E o vecină bună, ce să vă zic mai mult? Nu s-a schimbat deloc de atâția ani de când o știm, chiar dacă în ultimii ani a fost prim-ministru”,  ne-a declarat un vecin de scară al Vioricăi Dăncilă. Chiar dacă locuiesc în Capitală, soții Dăncilă trec destul de des pe la Videle.  ”Vine pe aici, normal, nu așa de des ca înainte, dar vine.
Spală, calcă, gătește, face piața, e o femeie gospodină, a muncit mereu, noi așa o știm”,
 a completat alt vecin.

 

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

După despărțirea de PSD Viorica Dăncilă a renunțat la coafura care a consacrat-o. Ce a declarat despre noua înfățișare

Victor, fiul Vioricăi Dăncilă, a postat o fotografie sugestivă cu mama lui! Fostul premier afișează o ținută îndrăzneață FOTO

Fiul Vioricăi Dăncilă este devastat după divorţ şi pierderea alegerilor de către mama sa! După un an de coşmar, Victor şi-a lăsat barbă şi e plin de cearcăne! FOTO

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

Surpriza anului! Țiriac se însoară din nou! I-a dat deja inelul: viitoare soție este și ea super celebră

Istoria secretă. Adevărul despre bomba atomică a lui Nicolae Ceaușescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies