Ce este ciudatenia lipita pe telefonul lui Nuami Dinescu? Actrita vorbeste in premira despre “talismanul” care i-a schimbat viata.

Prezenta zilele trecute la un eveniment monden, actrita Nuami Dinescu a atras atentia asupra sa, dupa ce si-a scos telefonul din poseta si la dus la ureche.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereAsa arata filtrul minuscul de la biofitomodulatorul care alunga radiatiile nocive de pe telefonTelefonul era unul obisnuit, insa, pe spatele sau se putea observa un filtru ca un plasture, care la prima vedere parea sa fie un cod de bare, sau, mai grav, ceva secret. Chestionata si intrebata ce reprezinta ciudatenia pe care si-a lipit-o pe telefon, actrita a raspuns fara sa stea pe ganduri. fara descriere“Este un biofitomodulator. Il am de doua luni si de cand il port mi s-a imbunatatit starea de sanatate. Sunt tonica, am pofta de viata si ma simt perfect. Biofitomodulatorul este o inventie a fizicianului Ancu Dinca. Exista biofitomodulatori pentru circulatie, pentru articulatii, pentru diabetic si sute de femei care au prezentat noduli la sani l-au folosit si sesizat schimbari in cateva luni. Eu nu aveam nimic grav cand m-am decis sa-I incerc, doar o stare generala usor alterata. Acum sunt tonica si port unu filtru de acest fel si pe telefon, pentru neutralizarea radiatiilor nocive”, ne-a declarat actrita Nuami Dinescu.

FOTO! Ce a determinat-o pe Nuami Dinescu sa se vopseasca rosu-semafor! Afla dezvaluirea neasteptata chiar de la artista

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate