Ce este cristaloterapia și cum te poate ajuta

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Terapia cu cristale sau vindecarea cristalelor este o formă de medicină alternativă vibrațională, holistică. Cristaloterapia implică aplicarea de cristale sau pietre prețioase ori semiprețioase pentru a facilita vindecarea de anumite afecțiuni ori probleme de somn, de relaxare sau emoționale.

Pietrele prețioase au proprietăți spirituale și vindecătoare care pot fi utilizate într-o varietate de moduri. Cristalele pot fi purtate ca accesorii sau plasate într-un loc în care vibrațiile lor vindecătoare pot fi resimțite de oricine se află în apropiere. Vindecătorii le plasează, de asemenea, pe corpurile clienților lor (în poziție orizontală, întinsă) pentru a echilibra chakrele și aura.

Cum funcționează cristaloterapia?

Pietrele semiprețioase au puterea de a recepționa, transmite și amplifica vibrații și energii proprii, pe care le transpun în zona afectată. Acestea trebuie amplasate în zonele cu probleme (caz în care influențează pozitiv funcționarea optimă a organelor și funcțiile organismului) sau purtate sub formă de accesorii, pentru a atrage energiile bune în viața purtătorului.

Specialiștii recomandă să apelați la sesiunile de cristaloterapie doar după analize și cercetări aprofundate în domeniu. De asemenea, dacă suferiți de afecțiuni grave, este recomandat să discutați cu medicul de familie sau cu un cristaloterapeut înainte de a începe această practică.

Citeste si: Cine este Sebastian Crăciunescu, bărbatul cu care și-a unit destinul Geta Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Marin, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: „Nu am regrete deloc”. Ce decizie a luat fosta „Zână a Surprizelor"..- bzi.ro

Beneficiile cristaloterapiei

Pe lângă relaxarea pe care o aduce în viața persoanelor supuse la stres și greutăți ale vieții de zi cu zi, cristaloterapia poate:

  • atenua durerile musculare;
  • îmbunătăți calitatea somnului;
  • îmbunătăți funcțiile cerebrale responsabile de starea de spirit;
  • contribui la construirea sau refacerea relațiilor cu persoanele din jur;
  • atrage energiile pozitive în scopuri emoționale, financiare sau de sănătate.

Argintiu sau auriu?

Alegerea tipului de metal folosit pentru a susține pietrele prețioase în inele, brelocuri, pandantive și broșe este, de asemenea, importantă. Argintul tinde să sporească sau să mărească proprietățile acestora. Aurul dă efectul opus, îmblânzind pietrele copleșitoare.

Dacă îți dorești să profiți din plin de energiile pietrei, argintul este o alegere bună pentru că va scădea pulsul vibrațional al pietrei. Astfel, efectele vindecătoare vor fi mai accentuate, oferind purtătorului o tranziție rapidă, dar confortabilă de la dezechilibru la echilibru.

Pietre semiprețioase drept cadou?

Pietrele semiprețioase sunt încântătoare atât pentru uzul personal, cât și pentru a fi oferite în dar. Ele sunt considerate vindecătorii naturali ai Mamei Natură. Astfel, dăruirea unui cristal este asemuită adesea cu oferirea unei vindecări.

Unii oameni simt că aceste cristale nu ar trebui să fie cumpărate pentru uz personal, ci, mai degrabă, ar trebui să fie acceptate doar ca daruri direct din natură sau primite de la o altă persoană. Această credință se naște din ideea că pietrele semiprețioase și cristalele vin în viața unui om în momentele potrivite, când aceștia au nevoie de proprietățile lor vindecătoare.

 

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Ce spune Iulia, tânăra care la 15 ani a fugit la mănăstire, despre relația pe care a avut-o cu Visarion Alexa?! Numai părintele a știut asta despre fată: „Au trecut 9 ani de...

Descoperirea uimitoare pe care un jandarm din Dâmbovița a făcut-o, chiar în grădina sa: „Nu am riscat. Le-am fotografiat și le-am aruncat”

Profesoară, luată la bătaie de o elevă în fața celorlalți copii. Scenele halucinante s-au petrecut la o școală din Mediaș

Horoscop 6 Octombrie 2022. O zi a deciziilor și a schimbărilor

DEVINE INTERZIS în România! Decizia care se pregătește chiar acum în Parlament. SE DĂ LEGE

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Regele Charles al III-lea, război cu Ceaușescu. Cum a apărut această confruntare

Reghecampf, situație din ce în ce mai dificilă – Antrenorul este la un pas să își piardă slujba, din nou

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies