"Ce este iubirea" conduce Top 10 cautari pe Google in tara noastra! Afla ce mancaruri prefera romanii si ce filme au cautat in 2012

Salamul de biscuiti, ciorba de perisoare si pizza sunt felurile de mancare preferate de romani, fiind cele mai cautate preparate culinare pe Google, in Romania, in 2012.

Distribuie pe:

fara descriere

Google a făcut public, azi, tradiţionalul Zeitgeist ("spirit al vremurilor"), care arată tendinţe bazate pe căutări efectuate în România în anul 2012. În acest an, cele mai populare căutări arată interesul în creştere pentru divertisment, personalităţi, fotbal, dar şi curiozităţi legate de "cum se face?" sau "ce este?" un anumit lucru.

Astfel, topul 10 al celor mai căutate feluri de mâncare, pe Google, în 2012, este condus de salamul de biscuiţi. Pe locul al doilea în clasament se află ciorba de perişoare, în timp ce pe locul al treilea se află pizza. Topul celor mai căutate feluri de mâncare este continuat de: clătite, tiramisu, ciocolată de casă, prăjitură cu mere, ciorbă de burtă, chec şi papanaşi.

Pe de altă parte, topul 10 căutări "ce este...?", pe Google, în acest an, este condus de "ce este iubirea". Clasamentul este continuat de: "ce este ACTA", "ce este facebook", "ce este internetul", "ce este prietenia", "ce este fericirea", "ce este rubeola", "ce este taurina", "ce este epitetul", "ce este guta". Românii au avut în acest an şi curiozităţi legate de cum se fac diverse lucruri. Astfel, topul 10 căutări "cum se...?" este condus de întrebarea "cum se sărută". Topul este continuat de: "cum se face", "cum se croşetează", "cum se votează", "cum se desenează", "cum se scrie", "cum se tencuieşte", "cum se tricotează", "cum se tunde" şi "cum se machiază".

Topul celor mai căutate filme pe Google în 2012, în România, este condus de "Ice Age 4". Clasamentul este continuat, în ordine, de "John Carter", "Anonymous", "The Avengers", "Prometheus", "Albă ca zăpada şi războinicul vânător", "Skyfall", "Taken 2", "The Expendables 2" şi "Sherlock Holmes 2".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate