Ce este luna neagră și cum îți influențează destinul în funcție de zodie

Luna Neagră este un fenomen care își pune amprenta pe destinul fiecăruia dintre noi.

Cum îți influențează luna neagră destinul în funcție de zodie
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Luna Neagră reprezintă, în realitate, latura negativă a unei persoane, cu precădere pe plan sexual. Fenomenul este cunoscut și sub numele de Lilith și poate influența un om în funcție de ziua lui de naștere.

Ce este luna neagră

Poziţia acestui element karmic indică o experienţă negativă pe care am experimentat-o într-o viață anterioară și care se reflectă negativ în prezent.

Citeste si: Zodiac chinezesc săptămâna 7-13 decembrie 2020! Zile negre pentru mai mulți nativi, doar câțiva sunt binecuvântați

Luna neagră este un asteroid amplasat între Pământ și Lună ce reprezintă tot ce este mai întunecat din mintea unei persoane. Astfel, toate aspectele negative ale caracterului și personalității tale sunt relevate în functie de unde se află Lilith în harta ta natală astrologică.

Cum îți influențează luna neagră destinul în funcție de zodie

Cum îți influențează luna neagră destinul în funcție de zodie

Berbec

Ești impulsiv și instabil pe plan amoros, lucru care te face să îți schimbi des partenerii și să își dorești lucruri diferite pe plan sexual. Atracţia ta faţă de latura erotică face dificilă găsirea unui partener pe măsură, pentru că nu toată lumea poate trece cu vederea infidelitățile.

Ai o părere bună despre tine și mereu cauți metode prin care să demonstrezi ce calități ai.

Taur

Îți place să ai ultimul cuvânt în relație, dar sunt situații când nu ar trebui să se întâmple asta. Nu sunt excluse aventurile amoroase în mediul profesional, dar nu vor fi bazate pe sentimente, ci mai degrabă pe interese. Luna neagră îți poate afecta traseul financiar și să ai probleme întreaga viață cu banii.

Gemeni

Poți avea o atitudine distantă faţă de partenerii de viaţă şi întâmpini dificultăți în a exprima ceea ce simți. Acest lucru poate afecta relațiile tale pe termen lung. Nu stai bine la capitolul studiu și nu ești foarte sociabil. Poți fi respingător, iar acest lucru ține prietenii departe de tine.

Citeste si: Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament- bzi.ro

Rac

Ții totul în tine și nu îți place să împărtășești lucruri intime, pentru a nu deveni vulnerabil în fața celorlalți. Rămâi ancorat în trecut și ești excesiv de sensibil. Îți este greu să atingi obiectivele pe care ți le propui ți nu-ți va fi ușor să-ți întemeiezi o familie.

Leu

Poți avea o orientare sexuală neobișnuită, pentru că mereu ești atras de persoane care te țin în tensiune și își oferă senzații tari. Poți trece prin drame amoroase, însă va trebui să lupți pentru familia ta.

Citeste si: Compatibilitate zodii 2021. Semnele zodiacale care vor simți o atracție magnetică

De multe ori ești prea plin de tine și îi îndepărtezi pe oamenii din jurul tău. Poți fi lipsit de educație și folosești un vocabular obscen.

Fecioară

Ești tipicară, iar acest ucru poate fi deranjant pentru cei din jurul tău. Viața ta poate fi distrusă de la cea mai mică schimbare și nu reușești să fii constantă din niciun punct de vedere. Nu ai încredere în tine și ești destul de limitată. Poți întâmpina probleme de sănătate de-a lungul timpului.

Balanţă

Pui prea mult accent pe sex și uiți rapid de sentimente. Nu ești foarte sociabil și eforturile tale de a încerca să creezi o imagine bună despre tine celor din jur pot duce la un rezultat opus. Nu reușești să te bucuri de prezent, pentru că mereu îți faci griji imaginare.

Scorpion

Ești un colecționar de parteneri, iar aventurile sunt pe primul loc pentru tine. Ai afce orice pentru bani și de multe ori te pui în fața unor situații riscante pentru acest lucru. Nu este exclus ca sfârşitul său să fie unul tragic şi înainte de vreme. Cauzele pot fi diverse, începând de la boli sexuale până la accidente rutiere.

Săgetător

Te poți naște cu o frustrare pe care vei încerca tot timpul să o faci să dispară. Vei avea multe piedici în realizarea ţelurilor sale şi vei traversa numeroase dezamăgiri pe plan amoros. Un viciu îți poate aduce grave probleme de sănătate spre sfârşitul vieţii.

Capricorn

Ai frustrări care te pot împiedica în realizarea unei familii. Nu ești în stare să oferi ce primești, atitudine care îi pune pe potenţialii parteneri pe fugă.

Citeste si: Horoscop 2021 Taur. Bat clopote de nuntă pentru nativii din Taur

Ești stresat și fugi de responsabilități. Nu ești un omde cuvânt și riști să ajungu izolat la un moment dat.

Vărsător

Nu ţii cont de reguli ci doar de dorinţe și capeți astfel o reputație proastă. Nu sunt excluse tragediile legate de accidente, iar aceste eşecuri te fac să nu mai încerci să o iei de la capăt.

Peşti

Visezi cu ochii deschişi și pierzi marile bucurii ale vieții. Faci lucruri la comandă, îți respingi propriile dorinţe și devii frustrat pe plan amoros.

Ești extrem de sensibil, iar cei din jurul tău profită de asta și ajung să te dezamăgească. De frica singurătăţii, accepți pe oricine în jurul tău.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

REGULI DE REVELION 2021. Cum petrec românii noaptea dintre ani

Bilanț Covid-19, 8 decembrie! Peste 7.000 de cazuri noi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

Sărbători de iarnă 2020, în pandemie. Ce este interzis să faci de Crăciun. Decizia autorităților

Horoscopul lunii Noiembrie pentru toate zodiile

Horoscop luni, 18 octombrie! Zodia care are cei mai mulți dușmani. Nu face eroarea fatală să-i subestimezi

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Trecerea la ora de iarnă. Au fost schimbate zilele, atenție! Nu mai e valabil ce știam

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies