Ce excentrica! Sophia a mers cu mocanita in Bucovina purtand tricou cu Conchita Wurst!

Nonconformista artista Sophia a petrecut o vacanta de o saptamana in nordul tarii, in Bucovina, un loc de care sustine ca s-a indragostit iremediabil.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereCantareata a vizitat superbele manastiri, satele incarcate de istorie si si-a indeplinit visul din copilarie de a merge cu mocanita.

fara descriereExcentrica din fire, Sophia a purtat si de aceasta data vestimentatii inedite. Spre exemplu, in ziua in care a urcat in mocanita pentru un drum de o ora, cantareata a purtat un tricou cu Conchita Wurst, controversatul castigator travestit de la Eurovision de anul acesta, dar si o pereche de ochelari de soare, model pe care l-a purtat si Lady Gaga.

fara descriere Am petrecut cateva zile superbe departe de civilizatie, iar ce m-a bucurat nespus a fost plimbarea cu mocanita pe un traseu de o ora. Mi-as dori ca viitorul meu clip sa fie filmat aici. Piesa noua este aproape gata”, declara Sophia.

Considerata a fi una dintre cele mai nonconformiste aparitii din showbiz-ul autohton, un veritabil style icon, Sophia acorda o deosebita atentie imaginii si bunului gust vestimetar, atat in aparitiile publice, cat si in proiectele sale, dovada inclusiv videoclipurile sale, „My Love” si „Unconditional Love”, doua din cele mai fashion din industria muzicala romaneasca.

fara descriereSophia este considerata una din cele mai creative artiste din Romania in privinta look-ului si a aparitiilor vestimentare din videoclipuri, dar si din aparitii publice, primind anul acesta trofeul Celebrity Awards la categoria „Vedeta cu cel mai spectaculos look”.

“Sursele mele de inspiratie sunt inepuizabile. De la designeri tineri, artisti, reviste sau internet. Nu bat drumul nimanui , vreau sa-l am pe al meu. Tot ce fac este sa ma informez, sa urmaresc atent designeri noi, viziuni noi. Si imi atribui acea parte din fashion care vorbeste despre ce sunt si ce fac la timpul prezent. Detin in garderoba doar lucruri care ma reprezinta si imi definesc personalitatea”, declara Sophia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate