Ce face acum văduva lui Kobe Bryant. Femeia i-a fost alături baschetbalistului după ce s-a aflat că i-a fost infidel și a fost acuzat de viol

Vanessa Bryant, văduva lui Kobe Bryan, suferă cumplit. Femeia a fost alături de el timp de 20 de ani.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Vanessa Bryant și Kobe Bryant

Kobe Bryant a cunoscut-o pe soția lui, Vanessa, când ea avea doar 17 ani. S-au căsătorit după ce ea a împlinit 18 ani, iar el avea 22 de ani. Baschebalistul și femeia care i-a fost alături timp de 19 ani au trecut și prin perioade mai puțin bune în timpul relației și au fost la un pas de a se despărți, dar au reușit să treacă peste toate momentele dificile.

Vanessa Bryant și Kobe Bryant

Vanessa îi cerște acum singură pe cei trei copii ai familiei, Natalia, în vârstă de 17 ani, Bianca, în vârstă de 3 ani și Capri, fetița care a venit pe lume în urmă cu șapte luni. Este distrusă după ce și-a pierdut soțul și fiica de 13 ani, iar apropiații spun că face eforturi pentru a fi puternică în fața celor trei fete pe care le are.

”Este o perioadă devastatoare pentru Vanessa și întreaga ei familie”, a declarat o sursă apropiată pentru People. „Vanessa nu poate să termine o propoziție fără să plângă. Este complet devastată și nu abia se mai ridică din pat dimineața. Dar se străduiește să rămână puternică pentru ceilalți copii”, a mai declarat aceeași sursă.

Citeste si: Moartea lui Kobe Bryant, prezisă în 2012! „Va sfârși într-un accident de elicopter”

Vanessa Bryant și Kobe Bryant

Văduva lui Kobe Bryan i-a fost alături în timpul unui scandal monstru

În anul 2003, atunci când a fost născută fiica cea mare a lui Kobe Bryant și a soției lui, baschetablistul a fost arestat. O tânără în vârstă de 19 ani care lucra într-un hotel din Coloradă l-a acuzat pe starul NBA de viol, după ce el a fost cazat acolo. Ulterior, ea și-a retras plângerea, iar el a recunoscut că întreținuse relații intime cu fata. A apărut alături de soția lui, Vanessa, în cadrul unei conferințe de presă și le-a cerut iertare atât tinerei de 19 ani, cât și soției lui.

”Tu ești coloana mea vertebrală. Ești binecuvântarea mea. Ești o parte din inima mea. Tu ești aerul pe care-l respir”, i-a spus atunci Kobe Bryant cu ochii în lacrimi, soției lui, Vanessa.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate