Ce face Alexandru Cumpănașu după umilința trăită la alegeri? Înființează Fundația ”Alexandra Măceșanu” și ”Poliția Școlilor”! ”Se vor putea face donații”

Alexandru Cumpănașu a anunțat că va înființa Fundația ”Alexandra Măceșanu”, care își propune să ”salveze copiii României”

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Alexandru Cumpănașu nu se descurajează după rezultatul modest de la alegerile prezidențiale. Acesta vede și o parte bună prin faptul că aproape 150.000 de români l-au votat. Cu ajutorul acestora, Cumpănașu vrea să deschidă o fundație care să lupte împotriva abuzurilor Statului împotriva cetățenilor dar și să ajute copiii României care ajung în situația Alexandrei. Cumpănașu a anunțat că fundația va purta numele nepoatei sale.

Toți ”cumpănașii”, așteptați în fundație

fara descriere

Citeste si: După ce a pierdut alegerile, Alexandru Cumpănașu cere arestarea familiei lui Dincă ”Au plâns destul verișorii mei!”

Citeste si: Doliu! Fostul primar Gheorghe Huple a murit după primul tur al alegerilor prezidențiale 2019

Citeste si: Alexandru Cumpănașu: ”Am cheltuit 300.000 euro în campanie! Erau toate economiile familiei”

”Voi înființa împreună cu dumneavoastră o ASOCIAȚIE sau FUNDAȚIE uriașă care să reunească toți CUMPANASII/Spartanii și care să lupte împotriva abuzurilor statului comise împotriva cetățenilor săi, dar și pentru dezvoltarea și modernizarea României. Această FUNDAȚIE va avea filiale peste tot unde românii vor avea probleme și resurse”.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate