Ce face Cătălin Moroșanu la Survivor România, în fiecare dimineață când crede că nu îl vede nimeni. Secrete din tabăra Faimoșilor

Cătălin Moroșanu la Survivor are un ritual în fiecare dimineață. Detalii din tabăra faimoșilor au ieșit la iveală odată cu eliminarea, pe rând, a concurenților.

Ce face Cătălin Moroșanu la Survivor, în fiecare dimineață când crede că nu îl vede nimeni
Autor: Ioana Stan

In articol:

Ana Porgras a povestit în cadrul unei emisiuni ce face Cătălin Moroșanu la Survivor când se trezește, fără să fie văzut.

Ce face Cătălin Moroșanu la Survivor, în fiecare dimineață

Ce face Cătălin Moroșanu la Survivor, în fiecare dimineață când crede că nu îl vede nimeni
Cătălin Moroșanu, pe traseu[Sursa foto: Facebook]

Ana Porgras a dat detalii din tabăra faimoșilor atunci când nu se află pe trasee.

„Nu prea aveai ce să faci. Încercam să găsim lucruri de făcut, să mergem prin junglă, să construim ceva, să căutăm mâncare. Erau momente când te plictiseai, n-aveai ce să faci, decât să te uiți la mare. De obicei adormeam foarte devreme, pe la ora opt și jumătate cred că adormea toată lumea. Ne trezeam foarte devreme. Eu mă trezeam la ora 6, înaintea mea se trezea Cătă, avea o cruciuliță la el și își făcea rugăciunea de fiecare dată.

Dacă unul se trezea mai târziu îl lăsam să doarmă. Culiță se trezea de obicei cel mai târziu, dar și Zanni”, a povestit Ana Porgras.

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Citeste si: Zanni și Ana Porgras printre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor România. Există sau nu o idilă între cei doi faimoși?

Ana Porgras, secrete din tabăra Faimoșilor. Ce spune despre foștii colegi

Ce face Cătălin Moroșanu la Survivor, în fiecare dimineață când crede că nu îl vede nimeni
Ce spune Ana Porgras despre foștii colegi de la Survivor[Sursa foto: Facebook]

Ana Porgras și-a caracterizat foștii colegi. Ea a spus în câteva cuvinte cum este fiecare în spatele camerelor.

"Cătălin Moroșanu este antrenorul echipei, Cosmin Stanciu este cel mai echilibrat, Culiță Sterp are un suflet de aur, Elena Marin este o sportivă desăvârșită, Jador are suflet bun, îl strică gura, Majda este sufletul meu, Simona este nedreaptă, Roxana Nemeș este o femeie foarte deșteaptă, Zanni este campionul Survivor, Sebastian e un băiat bun, dar are și momente când nu se poate controla", și-a descris Ana Porgras foștii colegi de la Survivor.

Citeste si: Ana Porgras a spus tot adevărul despre relația cu Zanni: "A fost o apropiere naturală..." EXCLUSIV

Cătălin Moroșanu, în pericol de eliminare din cauza accidentării la picior

Ce face Cătălin Moroșanu la Survivor, în fiecare dimineață când crede că nu îl vede nimeni
Cătălin Moroșanu, apreciat de toți colegii de la Survivor[Sursa foto: Facebook]

Cătălin Moroșanu s-a accidentat în timpul unui traseu.  De câteva zile nu a mai intrat în joc, el fiind sub supravegherea medicilor. Soția sa a declarat că este vorba de o problemă mai veche.

„Avea la genunchi o poveste mai veche, care-l mai supără din când în când. Dacă a recidivat, atunci e o problemă destul de serioasă. După cum îl ştiu, însă, nu se va da bătut cu una, cu două. Însă, recunosc, sunt uşor îngrijorată în aceste zile!”, a spus soția lui Moroșanu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zanni și Ana Porgras printre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor România. Există sau nu o idilă între cei doi faimoși?

Survivor România 15 aprilie. Este convocat Consiliul de Urgență. Un concurent părăsește competiția: „Ne vom lua rămas bun de la...”

Cătălin Moroșanu, accidentare gravă pe traseu la Survivor România. Verdictul medicului, greu de acceptat de luptător. „Am făcut o greșeală!”

Horoscop Zilnic Vineri 7 Mai 2021: nativii Capricorn pun bazele proiectului vieții lor, care se va concretiza într-o afacere

Dezvăluirea momentului despre AUR! Planul secret al partidului a fost devoalat. Nu au nicio şansă

DEZASTRU! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Un om de știință a prezis acum 70 de ani că un anumit „Elon” va duce omenirea pe Marte. Elon Musk este omul din profeție?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies