Ce face Claudia Pătrășcanu după despărțirea de Gabi Bădălău! E clar, nu mai e loc de împăcare | Video paparazzi

Claudia Pătrășcanu pare să se fi împăcat cu ideea că relația ei cu Gabi Bădălău, soțul și tatăl celor doi copii ai ei, este ”pe butuci” și, odată mutată din casa în care a locuit alături de acesta, a început să se ocupe de amenajarea noului ei cămin.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe frumoasa cântăreață Claudia Pătrășcanu în timp ce făcea, din greu – chiar la propriu – cumpărături.

Citeste si: Gabi Bădălău a dat-o afară din casă pe Claudia Pătrășcanu, în toiul nopții! Între cei doi soți a avut loc un scandal uriaș înainte de despărțire

Citeste si: Bombă în showbiz! Divorțează, după 20 de ani: „Nu mai e cale de întoarcere”

Citeste si: Prima reacție a lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu i-a dat de gol infidelitățile: „Cel mai josnic om...”

Mai exact, paparazzii WOWbiz.ro au suprins-o pe Claudia Pătrășcanu în parcarea unui magazin de aranjamente interioare în timp ce se lupta cu tot felul de bucăți de mobilă, suficient de mari pentru a speria orice femeie firavă precum ea.

fara descriere

Îmbrăcată comod, în haine de zi cu zi, dar care să nu îi ascundă silueta de invidiat, Claudia Pătrășcanu a avut de dus o muncă grea, cu atât mai mult cu cât era bătută la cap de un tânăr care apela la mila ei, fără însă să dea niciun semn că și-ar dori să o și ajute pe frumoasa cântăreață pentru a-și câștiga banii cu pricina. Din fericire, bolidul pe care îl are este suficient de încăpător pentru ca, după îndelungi eforturi și o tonă de ambiție, Claudia Pătrășcanu să reușească să se așeze cumva prin portbagaj și să poată pleca cu ele spre casă. Spre noua casă a ei, cea în care stă alături de copiii ei, un cămin cu siguranță mai mic decât vila în care a stat alături de Gabi Bădălău, dar, probabil, ceva mai liniștit.

fara descriere

De altfel, după ce a încărcat mașina cu respectivele bucăți de mobilă, în căruciorul de cumpărături au mai rămas și câteva lucrușoare mai mici, necesare însă oricărei băi care să pară ”calde”, semn că împăcarea cu Gabi Bădălău este imposibilă și că frumoasa Claudia Pătrășcanu își reclădește, încet, încet, viața.

 

Claudia Pătrășcanu a aruncat bomba despre relația cu soțul ei, Gabi Bădălău

„După atata umilința, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunati copii, jigniri, minciuni...... Renunț! Renunt la viața falsa și trista pe care am îndurat o intr-un an cât intr-o suta! ! Vreau sa lupt, dar nu sunt singura, ci cu Dumnezeu....... Lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște...... restul nu contează! Atata timp cât Dumnezeu ne da sănătate,l e putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”....... Și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a pasat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântata tuturor!”, a scris Claudia Patrașcanu pe pagina ei de Facebook.

fara descriere

La câteva zile, Gabi Bădălău a reacționat și el, tot pe Facebook. „Cel mai josnic este acel om care în momentul în care se supără pe tine neagă faptele tale bune, îți dezvăluie secretele, te vorbește de rău, uită tot ce ai făcut pentru el și te descrie altora într-un mod lipsit de bun simț”, a fost mesajul lui Gabi Bădălău, la numai câteva zile de la postarea acidă a Claudiei Pătrășcanu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate