Ce face, de fapt, Yamato Zaharia în casa ”Puterea Dragostei”! Declarații exclusive

Yamato Zaharia, fostul Faimos de la Exatlon pare să fie din ce în ce mai aproapiat de emisiunea fenomen ”Puterea Dragostei”, luptătorul de Kempo legând, deja, prietenii cu cei din show-ul moderat de Andreea Mantea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

De altfel, zilele trecute, Yamato Zaharia a fost în casa ”Puterea Dragostei” și s-a fotografiat cu concurenții, motiv suficient pentru fanii emisiunii să intre în trpidații și să speculeze că faimosul va intra în competiție, ori în acest sezon, ori în următorul.

Citeste si: Yamato Zaharia, imagini de senzație din casa Puterea dragostei: „Surprize, surprize”

Citeste si: SURPRIZĂ! Yamato Zaharia  i-a dat inelul Anei Cazan! ”Vrei să fii soția mea”! Totul s-a întâmplat într-o emisiune

Citeste si: Imagini șocante cu Yamato Zaharia în spital! Fostul faimos și-a tăiat mâna cu sabia! Cum a fost cusută rana la Urgențe! EXCLUSIV

Cu toate acestea, reporterii WOWbiz.ro au aflat ce se petrece, cu adevărat, cu Yamato Zaharia și ce făcea în casa ”Puterea Dragostei”. ”Yamato Zaharia a avut un stagiu de pregătire în Istanbul. Și, dacă tto a fost acolo, a mers să îi vadă și pe concurenții de la ”Puterea Dragostei”, să îi cunoască pe toți față în față, mai ales că lui i-a plăcut emisiunea și cochetează cu ideea de a fi concurent în cel de-al doilea sezon. A mers acolo, i-a cunsocut pe cei din casă, din ceea ce am înțeles i-au plăcut și fetele, a spus că sunt cu adevărat deosebite. Seara a ieșit cu băieții la restaurant, s-au distrat de minune, s-a simțit foarte bine”, ne-a spus tatăl Faimosului Yamato Zaharia, Amatto Zaharia.

fara descriere

Mai mult decât atât, ne-a explicat Amatto Zaharia, chiar dacă Yamato cochetează cu ideea să devină concurent în cel de-al doilea sezon, cel puțin la început va fi imposibil. ”Avem un stagiu de pregătire în Antalya, iar apoi vom merge la competițiile din Las Vegas și Japonioa, așa că vara asta îi va fi plină lui Yamato. Dar, când se va întoarce, nu exclude ideea de a intra în casa ”Puterea Dragostei”, mai ales că acum s-a lămurit cum stau lucrurile în reality-show și mi-a mărturisit că este chiar interesat de asta”, ne-a mai dezvăluit Amatto Zaharia.

 

Faimosul Yamato Zaharia a fost operat imediat după Exatlon

Chiar dacă nu s-a plâns, Yamato Zaharia a avut de suferit suficient de mult în timpul emisiunii Exatlon, luptătorul de Kempo intrând pe trasee cu dureri cumplite la coloană. Aşa că Yamato a fost sfătuit de medici să nu mai aştepte şi să suporte o intervenţie medicală care să ”îi rezolve” problemele, el fiind diagnosticat cu hernie de disc. ”I se face o intervenţie cu un gel special în zona vertebrelor. I s-a făcut anestezie, momentan sperăm ca efectul intervenţiei să fie unul care să îl scutească de a ajunge, la propriu, la cuţit şi să se facă o operaţie mai complicată”, ne-a spus tatăl Faimosului, Amatto Zaharia. În altă ordine de idei, ne-a explicat Yamato Zaharia, Faimosul este decis să continue campania de educare a tinerilor. "Împreună cu Mirel Dragan și cu sprijinul Federației Române de Kempo, am demarat un proiect de promovare a sportului, ce va continua în diferite şcoli din ţară. În masura în care timpul le va permite, sunt convins că vor veni alături de noi și alți colegi din lotul național, dar și concurenți Exatlon din toate sezoanele", ne-a spus Yamato Zaharia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate