Ce face Doinita Oancea in aceste momente, la cateva ore dupa ce Lora a fost prinsa impreuna cu fostul ei iubit!

Situatia tensionata care mocneste de aproape doua luni intre cantareata Lora, actrita Doinita Oancea si fostul iubit al acesteia, Ionut Ghenu, creste de la o zi la alta.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereLovitura de gratie a fost data aseara, cand, la Wowbiz, cel mai tare show al noptii, a fost difuzat un material filmat in care aparea Lora si fostul iubit al Doinitei Oancea, Ionut Ghenu. Cei doi au fost la cinema, duminica seara, iar Ionut a condus-o pe Lora pana acasa. fara descriereLora a petrecut seara de duminica, alaturi de fostul iubit al DoiniteiTachinarile dintre cei doi, dar si faptul ca au mers doar ei doi impreuna la film si Ionut a facut stanga imprejur si a fugit la vederea paparazzilor, a dat nastere la un nou sir de speculatii, anumite persoane sustinand ca Lora s-ar fi cuplat cu fostul iubit al Doinitei Oancea. Chestionata de paparazzi WOWbiz.ro, cantareata a incercat sa spuna ca Ionut Ghenu ii este doar amic si tour manager, iar intre ei nu exista altfel de sentimente. Mai mult, ca sa scape basma curata, Lora a dezvaluit in fata camerei de filmat ca Ionut Ghenu este implicat de doua saptamani intr-o noua relatie, nu cu ea si nici cu Doinita, ci cu o alta persoana!

fara descriereAcesta este fotografia postata de Doinita OanceaAstfel, cel mai probabil, Doinita Oaneca a aflat din gura Lorei, cu care nu mai vorbeste de aproximativ doua luni, ca fostul ei iubit are o noua relatie. Curios lucru! In tot acest timp, Doinita Oancea isi vede linistita de treaba si de proiectele sale. In aceasta dimineata, artista a postat pe pagina sa de socializare o fotografie in care apare alaturi de alte trei persoane, colegi si colaboratori cu care, probabil, lucreaza la proiectele pe care le pregateste de zor. “Neata!!! V-ati baut cafeaua? Working in progress..coming soon...ceva nebuuun!”, a scris Doinita, zambindu-ne din fotografie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate