Ce face în izolare Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon 2! ”Carantina asta scoate ce-i mai frumos din mine!” FOTO

Frumoasa Beatrice Olaru nu se plictisește în carantină, oferind sfaturi de tot felul prietenilor virtuali.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Câștigătoarea ediției cu numărul 2 a show-ului fenomen Exatlon, desfășurat în Republica Dominicană și difuzat de Kanal D, Beatrice Olaru a găsit remediul împotriva plictiselii în carantină. După ce s-a măritat în luna mai a anului trecut, frumoasa Beatrice s-a reîntors la jobul ei, fiind una dintre cele mai apreciate antrenoare de fitness din România.

Citeste si: Incredibil, cum a putut fi surprinsă o vedetă de la Exatlon în plină pandemie de coronavirus! Culmea, mătura pe stradă, lângă un muncitor!

Citeste si: Cum s-au răzbunat fostele iubite ale lui Cristi Pulhac pe soția Faimosului de la Exatlon! Raluca e revoltată: „Cine se gândea că sunt în stare de așa ceva?”

De altfel, vedeta acordă zilnic sfaturi tematice urmăritorilor ei, pe care îi învață cum să-și întrețină forma fizică mai ales acum, când n-au cum să meargă la sală. În plus, Beatrice Olaru și-a redescoperit și latura casnică, oferind și sfaturi gastronomice, toate bazate pe un stil de viață sănătos. ”Zau daca nu carantina asta scoate ce-i mai frumos din mine”, a notat amuzată Beatrice

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate