Ce face pentru a se vindeca mama băiețelului sfâșiat de câini în parc! Andreea Anghel are o nouă ocupație

Andreea Anghel, mama băiețelului care a fost ucis de câini, într-un parc, acum șapte ani, are o nouă ocupație după ce, timp îndelungat, a căutat o soluție pentru a se vindeca de trauma prin care a trecut după ce Ionuț, fiul ei, a fost sfâșiat.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Andreea Anghel, mama lui Ionut Anghel, vrea sa isi vindece trauma
Andreea Anghel, mama lui Ionut Anghel, vrea sa isi vindece trauma


In articol:

Așa că Andreea Anghel s-a apucat de studii cu privire la Theta Healing, absolvind un curs de specialitate al disciplinei, încercând, în acest fel, să treacă peste drama produsă acum 7 ani, atunci când fiul ei, Ionuț Anghel a fost sfășiat de câini, în parc.

Citeste si: Mesajul emoționant al mamei lui Ionuț Anghel! Ce spune despre băiețelul pe care trebuia să îl sărbătorească astăzi, de Sf. Ion

Citeste si: 6 ani de la moartea lui Ionuț, băiatul ucis de câini! Mama copilului, mesaj sfâșietor: ”Nu voi uita când m-a îmbrățișat ultima dată”

Citeste si: Andreea Anghel, mesaj sfâșietor în memoria fiului ei, Ionuț, ucis de câini, în parc

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

De altfel, de ani buni deja, Andreea Anghel încearcă să își vindece durerea și golul din suflet lăsat de moartea cruntă a fiului ei, Ionuț Anghel, prin diverse metode. De altfel, Andreea Anghel ne-a povestit în exclusivitate că imediat după moartea lui Ionuţ, din cauza durerii sfâşietoare, a avut probleme de sănătate, probleme care s-au dovedit a fi foarte grave. Suferinţa ei a măcinat-o puţin câte puţin, până când a ajuns la spital. Acela a fost momentul în care şi-a dat seama că trebuie să lase tristeţea deoparte şi să fie optimistă, să lupte, ca să se facă bine pentru Andrei. ”Simt că m-am trezit la realitate şi mi-am dat seama că mă blocasem în acea suferinţă. Ceea ce nu îmi făcea deloc bine. Şi ştiu sigur că şi Ionuţ, care mă veghează de acolo de sus, vrea să fiu bine, ca să pot avea grijă de , acasăAndrei. Şi aşa am decis să îmi umplu sufletul cu bucurie, să încerc să gândesc pozitiv”, ne-a declarat Andreea Anghel, mama lui Ionuț Anghel.

Andreea Anghel, mama lui Ionut Anghel, vrea sa isi vindece trauma
Andreea Anghel, mama lui Ionut Anghel, vrea sa isi vindece trauma

Iar de atunci, un loc foarte important în viața ei a fost cel al căutării unor terapii care să o ajute să depășească amintirea cu pricina, fiind prinsă, de-a lungul timpului în diverse activități de vindecare, printre care se numără chiar și modelarea unor îngerași cu chipul fiului ei dispărut. Mai exact, acum doi ani, Andreea Anghel a început să frecventeze cursurile unei şcoli. Dar nu o şcoală obişnuită ci una la care creea… îngeraşi. Motivul este unul simplu: Andreea Anghel este convinsă că, acum fiul ei este un îngeraş care o veghează pe ea, pe soţul şi pe fiul ei, Andrei, din Ceruri. Mai mult, spune ea, îngeraşii pe care, de doi ani, îi tot face, seamănă cu Ionuţ. De altfel, mama băieţelului care a pierit în cindiţii atât de greu de imaginat colecţionează îngeraşi şi spune că unii au chipul asemănător cu al băieţelui ei şi părul cârlionţat, exact ca al lui Ionuţ.

Acum însă, susține Andreea Anghel, a găsit metoda perfectă pentru a se vindeca pe sine și pentru a ajuta și pe alții să se vindece în urma unor traume, cu ajutorul cursurilor pe care le-a urmat, cele de theta healing.

Ce este Theta Healing?

Conform celor care predau și susțin cursuri de Theta Healing, aceasta este o tehnica de meditatie pentru omul modern, care vrea rezultate imediate, care si-a acceptat natura umana si spirituala si doreste sa le traiasca pe amandoua din plin. Mai mult, conceptul susține că, prin Theta Healing, sunt accesate energii subtile care ajută la vindecarea emoțională, fizică și spirituală, procedurile aplicate având efecte în mai multe domenii.

Andreea Anghel, mama lui Ionut Anghel, vrea sa isi vindece trauma
Andreea Anghel, mama lui Ionut Anghel, vrea sa isi vindece trauma

Cazul lui Ionuț Anghel a îngrozit România

Pe 2 septembrie se vor împlini 7 ani de la momentul care a îngrozit România: moartea lui micuțului Ionuț Cosmin Anghel, atacat de o haită de câini vagabonzi, în timp ce se juca în Parcul Tei. Timpul a trecut și durerea din sufletul părinților săi nu s-a stins. Mama lui Ionuț, Andreea, a avut grijă ca memoria acestuia să rămână vie și a înființat p asociație care să îi ducă mai departe memoria și să se implice în cazuri asemănătoare. Ionuț Anghel se juca alături de fratele său în Parcul Tei. Într-un moment în care au fost scăpați de sub observație de bunica lor, cei doi băieți au fugit. Din nefericire, Ionuț Anghel a fost prins de o haită de maidanezi și sfâșiat.

Galerie foto 
Citește și:

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Un român de 19 ani, înjunghiat în plină stradă de doi africani. Atacatorii, prinși după șase săptămâni, în timp ce tânărul zăcea pe patul de spital

Cătălin a dispărut fără urmă în Franța. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță, iar familia nu mai știe nimic de el

Cel mai bogat pensionar din România, legătura incredibilă cu infractorii periculoși care au evadat de la Colibași! ”Escape Plan” în varianta românească, cu Gheorghe Bălășoiu în...

FOTO Imagini greu de privit din casa în care au pierit doi copii și mătușa lor. Tatăl micuților, devastat de durere, povestește cum s-a întâmplat totul: „Am trecut prin foc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies