Paparazzi

Ce face Şerban Huidu în mijlocul unui scandal cu familia Dichiseanu! ”Cârcotaşul” e alt om in preajma copiilor lui VIDEO EXCLUSIV

Şerban Huidu este un tip care, de cele mai multe ori, este extrem de ironic, iar felul său de a relaţiona cu cei din jur este, amabil spus, acid.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Cu toate acestea, ”Cârcotaşul” are şi momente în care lasă ironiile şi aciditatea care-l caracterizează deoparte şi, atunci când se ocupă ce copiii lui, este cu totul şi cu totul schimbat.

De curând, între Şerban Huidu şi familia Dichiseanu a izbucnit un scandal monumental după ce Cârcotaşul l-a făcut pe ”moş” pe celebrul actor de teatru şi de film. Evident, Ioana Dichiseanu, fiica acestuia, s-a declarat revoltată de felul în care Huidu l-a taxat pe tatăl ei, iar de aici la un schimb acid de replici nu a mai fost decât un pas, Şerban Huidu având grijă să o ironizeze, subtil, şi pe aceasta. Şi, în mijlicul scandalului, Cârcotaşul a simţit nevoia de puţină relaxare, aşa că, fără să stea pe gâduri, a apelat la liniştea pe care doar familia o poate oferi cuiva.
Paparazzii Wowbiz.ro! l-au surprins, de curând, pe Şerban Huidu la unul dintre cele mai luxoase restaurante ale Bucureştiului, în compania copiilor lui. Luau masa liniştiţi, în oraş, delectându-se cu preparate gătite de un chef, la ”marea artă”. Doar că, băieţii lui Şerban păreau să aibă mici probleme în a felia carnea pe care ospătarul le-o adusese î faţă, aşa că Huidu nu a pregetat nicio secundă să le sară în ajutor. Mai exact, încă mestecând mâncarea – probabil câteva bucăţi carne de vită argentiniană din cea mai fină – Cârcotaşul s-a ridicat la la locul lui şi, cu un cuţit în mână, le-a arătat fiilor săiu cum trebuie tăiată mâncarea, explicându-le în fiecare moment cea mai bună metodă prin care o pot mărunţi.

 

 

Zâmbitor din cale afară, dovedind o răbdare de fier, Şerban Huidu le-a tăiat mâncarea celor doi copii ai săi şi, doar când micuţii au fost mulţumiţi de ”opera de artă” făcută de tatăl lor, s-a aşezat la locul lui, având grijă, totodată, să facă conversaţie cu copiii pentru ca aceştia să nu se plictisească şi să se bucure de ieşirea lor, ca între băieţi.
Şerban Huidu este căsătorit cu Cristina, iar din relaţia lor au apărut doi copii, Rareş şi Mircea, de 10, respectiv 12 ani.
 

Galerie foto  Urmatorul articol