Ce face și cum arată astăzi doctorul Mencinicopschi, după eliberarea din pușcărie

Medicul Gheorghe Mencinicopschi a făcut închisoare după condamnarea de 8 ani de detenție în dosarul ICA.

Autor: Petru Luca

Fost director al Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), medicul Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat în 2014 la 8 ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a instituției pe care a condus-o, fiind eliberat condiționat în septembrie 2016, după doar doi ani de detenție. În același dosar, mogulul Dan Voiculescu a primit 10 ani de închisoare, în timp ce Sorin Pantiș, fostul ministru al Comunicațiilor, s-a ales cu 7 ani de închisoare. 

Citeste si: Fiica lui Dan Voiculescu a primit cadou un tablou uriaş cu portretul său! Dana l-a expus în vila din Corbeanca a familiei afaceristului!

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Imagini incredibile din vila lui Dan Voiculescu! Afaceristul şi-a desenat iniţiala numelui de familie pe fundul de mozaic al piscinei!

După eliberarea din penitenciar, doctor Menci- care a divorțat în detenție pentru a-și pune la adăpost o parte din avere, vizată de procurori pentru acoperirea prejudiciului- a preferat discreția, apărând rar în public, comparativ cu perioada precedentă, când era o prezență constantă la televizor. Zilele trecute, însă, Gheorghe Mencinicopschi a acceptat invitația realizatoarei tv Simona Bălănescu, care l-a avut ca oaspete în direct, într-o emisiune despre ”cele mai sănătoase alternative la zahăr”. 

Citește CONTINUAREA pe știrilekanald.ro!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies