Ce face și cum arată azi Floarea Leonida, gimnasta care a ales să se prostitueze? La 33 de ani a decis să renunțe la cea mai veche meserie din lume și vrea să se întoarcă la sport FOTO

Fostă campioană europeană și vicecampioană mondială la gimnastică, Floarea Leonida a renunțat la cea mai veche meserie din lume și vrea să se întoarcă la sport.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Fostă campioană europeană și vicecampioană mondială la gimnastică, Floarea Leonida a renunțat la cea mai veche meserie din lume și vrea să se întoarcă la sport. Acum câțiva ani, despre Floarea s-a aflat cu stupoare că devenise escortă de lux în Germania și Italia, unde a făcut bani frumoși sub pseudonimul Paris Rouge.

Citeste si: Un fotbalist a fost ucis în bătaie: "Odihnește-te în pace. Te iubim!"

Citeste si: Simona Halep, declarație neașteptată! Când va spune campioana ”adio” tenisului: ”Probabil că voi face ca...”

După dezvăluirile presei tabloide, fosta sportivă s-a întors în țară și a renunțat la ”obicei”, încercând să se reintegreze în societate cu ajutorul familiei și al prietenilor. 

După ce a cochetat cu un job în sectorul imobiliar, Floarea Leonida a decis că tot sportul e domeniul în care va activa în viitor. Cum ea face oricum drumuri periodice la sală, unde își menține forma fizică, fosta campioană încearcă acum să devină antrenoare cu acte în regulă, cel mai probabil la o sală de fitness.

fara descriere

Recent, cu ocazia împlinirii a 33 de ani, Floarea Leonida a fost felicitată de fostele colege și de antrenorii de la lot, făcându-le cadou admiratorilor virtuali un set de poze cu ea în care se observă cât de bine arată și astăzi.  

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate