Ce face Tristan Tate după despărţirea de Bianca Drăguşanu? Uite cum îşi petrece serile milionarul englez! VIDEO EXCLUSIV!

Tristan Tate, ce face dupa despartirea de Bianca Dragusanu. Fratele lui ii tine companie.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Tristan Tate a fost, timp de trei luni, unul dintre cei mai mediatizaţi bărbaţi din România. Presa a dezvăluit o sumedenie de detalii despre viaţa lui şi a familiei sale şi asta pentru că toată lumea voia să ştie cine este noul iubit al Biancăi Drăguşanu.

Ei bine, după numeroase despărţiri şi împăcări, blonda şi englezul pasionat de bolizi de sute de mii de euro şi-au spus "adio", fiecare mergând pe calea lui.

Tristan Tate, ce face după despărţirea de Bianca Drăguşanu. Nu se dezlipeşte de trabucurile lui scumpe.

Fosta prezentatoare tv şi-a găsit fericirea în braţele omului de afaceri Alex Bodi, în timp ce Tate a ramas "fidel" pasiunii pentru restaurantele şi cafenelele exclusiviste, dar şi pentru cluburile Capitalei, acesta fiind cunoscut drept o "pasăre de noapte".

Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe tanarul milionar alaturi de fratele său Cobra Tate la un restaurant de lux, în urmă cu câteva zile.

Fostul iubit al Biancăi a fumat un trabuc şi s-a uitat, plictisit la ecranul telefonului, iar fratele lui şi-a verificat de asemenea mesajele de pe reţelele de socializare.

Aaa...şi să nu uităm să le dăm o veste bună  admiratoarelor celor doi... Protagoniştii noştri au fost singuri-singurei şi nici macar o urmaşă a Evei nu s-a apropiat de masa lor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate