Ce făcea Andi Moisescu înainte să se bucure de o carieră în televiziune? Juratul a făcut dezvăluiri sincere despre cea mai grea perioadă din viața lui: "Am plecat de jos"

Vedeta a vorbit despre cum își câștiga traiul înainte de a deveni celebru și prin ce momente dificile a trecut, pentru a ajunge unde este acum.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Andi Moisescu este unul dintre cei mai renumiți oameni de televiziune din România și se bucură de o carieră impresionantă, pe care a clădit-o prin multă muncă. Cu toate acestea, puțină lume știe faptul că juratul a trebuit să treacă prin multe momente de cumpănă și a făcut o sumedenie de sacrificii, pentru a se putea întreține.

Citeste si: Andi Moisescu a vorbit deschis despre relația cu Olivia Steer. Secretul unei căsnicii de durată: "Atunci când e dragoste reală..."

Andi Moisescu a plecat de jos

Andi Moisescu a povestit că nu a primit nimic pe tavă în viață și a trebuit să muncească din greu pentru succesul de care se bucură în prezent. Prezentatorul tv a dezvăluit, într-un interviu acordat Ciao.ro, că a plecat de jos și a fost nevoit să vândă ziare la metrou atunci când era tânăr, ca să facă bani și să se întrețină: "Mie nu mi-au lipsit nimic din lucrurile importante în viață, respectiv dragostea părinților mei, a familiei, care e cea mai importantă, în rest, tot ceea ce ține de bunuri materiale, lucruri, cameră, și așa mai departe, eu n-am avut parte de niciuna din lucrurile astea și nici vreun background care mă recomandă pentru meseria asta…

Vindeam ziare la metrou, cam asta era tot ceea ce dețineam până atunci, abilitatea de a vinde ziare la metrou la Piața Romană. Asta știam clar că funcționa, pentru că avusesem succes și câștigasem niște bani buni, la prima vânzare… la vremea respectivă. Am plecat de jos. Mai jos de atât… nu-mi dau seama de unde aș fi putut să plec.", a mărturisit Andi Moisescu, pentru sursa amintită.

Citeste si: O mamă din Iași și-a băgat fetița în mașina de spălat a filmat-o cum se "învârte"- bzi.ro

Andi Moisescu a debutat prima oară în radio, în 1990
Andi Moisescu[Sursa foto: Instagram]

Cum a ajuns Andi Moisescu să lucreze în televiziune?

Andi Moisescu nu a visat dintotdeauna să ajungă în televiziune, ci dimpotrivă, nu și-ar fi imaginat nimic din ce îl așteaptă, la acel moment.

Juratul a debutat prima oară în radio, în 1990, după ce a luat o decizie de moment și a hotărât să participe la un interviu care avea să îi schimbe viața: "Am intrat în 1990 în radio dintr-o nebunie. În timp ce vindeam ziare am auzit anunț de concurs de dj la un post de radio.

Citeste si: Andi Moisescu vorbește despre pandemia de coronavirus. Cum crede că va trece omenirea peste criza sanitară: „Important e să nu ne lase nervii”

Era primul post de radio apărut atunci, și mai eram cu încă un coleg de bancă, și el vindea ziare lângă mine – și mi-a zis “De ce nu te duci? Că tu tot pui muzică la toate petrecerile noastre”. Și m-am dus. A doua zi de dimineață i-am zis: “Bine, fii atent, eu nu vin mâine să vând” – vindeam săptămânal, deci nu era o problemă dacă nu vindeam într-o zi – și m-am dus la concurs. Printre alți 50 de oameni eram și eu. Am luat eu și încă un băiat.", a dezvăluit vedeta, pentru aceeași sursă.

Cât despre compromisurile pe care nu le-ar face în carieră, pentru ca viața lui profesională să nu aibă de suferit, prezentatorul spune că nu ar accepta niciodată să joace un rol în fața celor de acasă, care să îi afecteze credibilitatea dobândită în timp: "Nu cred că aș putea să fac niciodată lucruri în care nu cred. Mi-e foarte dificil, în primul rând că nu le văd rostul, mi se pare că e o energie irosită, n-o să mă creadă nimeni și chiar dacă m-ar crede pe moment, la un moment dat ar fi foarte trist să descopere că e o păcăleală, asta ar ruina practic toată credibilitatea câștigată până atunci și mi se pare că este cel mai important atribut pe care-l poate avea cineva în grijă – credibilitatea – asta cântărește cel mai mult. Așadar, n-aș face niciodată lucruri în care nu cred.", a încheiat juratul.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fosta iubită a lui Andi Moisescu a concurat la un raliu! Mirela Bucovicean a fost 5 ani cu vedeta PRO TV FOTO

Cum i-a adus Andi Moisescu un milion de euro Oliviei Steer! Câştigurile din afacerile lui Andi sunt fabuloase!

Soția lui Andi Moisescu a fost curtată de mari campioni: ”Olivia Steer a refuzat avansurile lui Gică Popescu!” Vezi cine susținea asta

Gina Pistol vorbește despre greutatea experienței de a fi mamă: „Te lasă un pic răvășită”

Va fi obligatoriu peste tot! E COD ROȘU. DSP a anunțat acum

Irina Tănase, umilința supermă pentru Liviu Dragnea. Cu cine a prins-o fostul lider PSD

Poza care îl DĂRÂMĂ pe Dragnea. Întâlnirea secretă despre care nu scoate un cuvânt. Ponta i-a făcut-o din 2018!

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies