Ce făcea Cristina Ich în timp ce Alex și Victor Pițurcă au ajuns în vizorul DNA?! Am aflat cum se distra și pe ce spărgea diva Instagramului o mică avere | EXCLUSIV

Vedete

Ce făcea Cristina Ich în timp ce Alex și Victor Pițurcă au ajuns în vizorul DNA?! Am aflat cum se distra și pe ce spărgea diva Instagramului o mică avere | EXCLUSIV

Regina Instagramului se distra de minune la munte, chiar în timp ce bunicul fiului era audiat la DNA. Cristina Ich se afla într-o stațiune de lux din Italia.

Cristina Ich a avut parte de o vacanță de lux în nordul Italiei, acolo unde a mers împreună cu fiul ei la schi. Regina Instagramului a ales un resort exclusivist pentru cazare, un loc de-a dreptul inedit.

În timp ce diva era în Italia, în România lucrurile nu erau tocmai roz pentru familia lui Alex Pițurcă. Victor Pițurcă era audiat la DNA, într-un dosar de trafic de influență. Tot la DNA era așteptat și Alex Pițurcă, tatăl fiului Cristinei Ich.

Deși mulți au criticat-o și au acuzat-o în mediul online că l-ar fi ales pe Alex Pițurcă din interes, frumoasa brunetă a explicat mereu că are propriile surse de venit și niciodată nu s-a pus problema unui astfel de gest. Toamna trecută, regina Instagramului vorbea chiar în podcastul lui Radu Țibulcă despre acest lucru.

"Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea! Mă întrețineam singură și nu-mi lipsește nimic.

Omul nu m-a găsit în gunoi. Nu stau în relații unde sunt chinuită, eu stau undeva că-mi doresc să stau"
, spunea Cristina Ich în toamna anului trecut, la podcastul lui Radu Țibulcă.

Cristina Ich, vacanță de lux în Italia

Diva și fiul ei s-au bucurat de o vacanță de lux în Italia. Cristina Ich l-a luat pe Noah și a mers cu el într-o stațiune de schi din nordul Peninsulei. Vedeta nu a plecat singură, ci alături de o prietenă și copiii acesteia.

Citește și: Dragoș Dolănescu nu a avut mereu o viață lipsită de griji. Fiul regretatului artist a fost nevoit să muncească în timpul facultății: „Mergeam să lucrez în construcții. Am spălat vase”

Sinceră și directă așa cum i-a obișnuit pe fanii din mediul online, Cristina Ich le-a arătat tuturor unde a mers și cum a petrecut cele câteva zile la munte, alături de fiul ei. Noah a luat cursuri de schi în vacanța din Italia, s-au relaxat împreună la SPA și s-au bucurat de preparate culinare exclusiviste.

Frumoasa brunetă le-a arătat totul fanilor din mediul online, iar astfel a reușit să îi țină la curent cu unele dintre cele mai interesante momente ale vacanței lor.

Cristina Ich, în timpul vacanței din Italia

Cristina Ich, în timpul vacanței din Italia

[Sursa foto: Instagram]

Cât costă o cameră în hotelul de lux ales de Cristina Ich

Diva are gusturi rafinate când vine vorba de orice așa că în această vacanță nu putea face excepție. Regina Instagramului a ales un hotel de lux din stațiune, o locație de vis.

Citește și: Polițist bătut de trei tineri într-o gară din Vrancea. Bărbatul se afla alături de copilul său de șapte ani

Din informațiile pe care jurnaliștii WOWbiz.ro le-au obținut din surse foarte sigure, o noapte de cazare în respectiva locație costă o mică avere. Spre exemplu, pentru o singură noapte în hotel, turiștii sunt nevoiți să plătească 855 de euro.

Acesta este doar prețul de pornire, căci dacă vorbim despre un apartament de lux prețul pentru o singură noapte este de 1000 de euro, în timp ce apartamentele cu o cadă SPA ajung la 200 de euro pe noapte.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Cristina Ich, în timpul vacanței din Italia

Cristina Ich, în timpul vacanței din Italia

[Sursa foto: Instagram]

Cristina Ich a vorbit despre despărțirea de Alex Pițurcă

Cristina Ich a vorbit, în toamna anului trecut, despre despărțirea de Alex Pițurcă. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de trei ani, iar vedeta a mărturisit că a fost o dragoste nebunească la început, însă lucrurile au început să scârțâie pe parcurs.

Alex Pițurcă și Cristina Ich au împreună un fiu, pe Noah. Frumoasa brunetă a spus întotdeauna că fiul lor este un copil extrem de iubit.

"Despărțirea nu este una abruptă, decizia nu este una de moment. A avut timp și ne-am acordat spațiu pentru a ne decide, împreună, dacă mai putem construi sau dacă ne-ar fi mai bine să rămânem prieteni.

Relația noastră a fost departe de a putea fi numită azi de niște străini nouă ‘calvar’. Ne-am iubit mult, pasional, nebunește. Avem mărturie un trecut minunat și inestimabil. ‘Dacă ajungeam să ne cunoaștem, cu toate profunzimile sau dozele noastre de superficialitate în anumite circumstanțe, poate că nu luam cu aceeași ușurință decizia de a aduce pe lume un copil’, asta este, de fapt, ceea ce spuneam într-un podcast din care s-a ales doar informația utilă unor articole care să vândă senzațional sau numai un pseudo-breaking news", a mărturisit Cristina Ich, pe Instagram, în 2022.

Ai un pont WOW? Daca deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!