Ce făcea Tudor Ionescu, de la Fly Project, la 20 de ani! ”Eram singurul ”tâmpit” care beam suc!” Dezvăluirile azi, la ”Vulturii de noapte”

O ediţie inedită “Vulturii de noapte” începe în această seară, de la ora 23:30, late night show-ul moderat de Cătălin Cazacu, Victor Slav şi Bursucu’.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

”Să ne comportăm şi să gândim ca la 20 de ani” este “tema” emisiunii, iar vulturii lansează imediat această provocare invitaţilor emisiunii.

Cântăreţul Adrian Enache şi componentul trupei Fly Project, Tudor Ionescu, sunt invitaţii acestei seri la “Vulturii de noapte”. Celor doi artişti li se alătură Otilia, Larisa şi Emiliana, foste participante în competiţia televizată “Bravo, ai stil!”.

Tudor Ionescu, acum în vârstă de 39 de ani, rememorează perioada “tinereţii” şi ne dezvăluie ce făcea la vârsta de 20 ani. “Munceam 7 zile din 7 ale săptămânii, la Radio, şi cam atât … că pentru altceva nu mai avem timp. Mă trezeam la ora 4:00 în fiecare dimineaţă, pentru că la ora 6:00 intram cu Matinalul. Eram singurul ”tâmpit”, care beam suc …!>”, povesteşte artistul. 

Tudor mărturiseşte că cea mai lungă şi ”nebunească” petrecere la care a participat a fost cea de la nunta lui.
“Cea mai lungă şi nebunească petrecere la care am participat a fost în urmă cu câţiva ani, când a fost nunta mea … Înţelegi ce zic? (…) A fost cu ”after party”…”, spune artistul.

“Concursul” de dans limbo (dansatorul se mişcă pe ritmuri muzicale, apoi se lasă pe spate şi va trece, în <paşi de dans>, pe sub o bara, fara sa o atinga – n.r.), se dovedeşte a fi “floare la ureche” pentru fostele concurente “Bravo, ai stil” care vor demonstra abilităţi remarcabile la această “proba”.

Nu rataţi în această seară, de la ora 23:30 “Vulturii de noapte”, o ediţie spectaculoasă, ale cărei gazde sunt inegalabilii Victor Slav, Bursucu’ şi Cătălin Cazacu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P