Ce faci când persoana iubită te ignoră. Cum să îi recapeți atenția partenerului de viață

Ce faci când persoana iubită te ignoră. Sfaturi pentru o relaţie sănătoasă.

Ce faci când persoana iubită te ignoră
Autor: Elena Popescu

In articol:

Ce faci când persoana iubită te ignoră. Cum să îi recapeți atenția partenerului de viață, atunci când vrei să continui relaţia voastră.

Când îţi alegi partenerul de viaţă, nu ştii de fapt, ce te aşteaptă. Te aştepţi ca toate zilele voastre să fie cu flori, ciocolată şi pupicei, însă nu e aşa, veţi avea perioade mai grele, în care va trebui să munciţi mai mult ca să menţine-ţi vie flacăra iubirii voastre.

Ce să faci când EL te ignoră

Găsiţi activităţi comune

Încearcaţi să mergeţi împreună la cumpărături, să gătiţi împreună, să vedeţi un film sau orice altceva vă face plăcere amândurora. Timpul petrecut împreună în cuplu este esenţial pentru o relaţie echilibrată.

Fă-i mici surprize

Nu aştepta ca doar tu să fii surprinsă cu bomboane şi flori. Cumpără-i o bere sau un vin bun, organizează o petrecere surpriză în care să îi inviţi prietenii la voi acasă, pregăteşte-i o cină romantică sau spune-i "te iubesc" cât mai des.

Citeste si: Top 6 zodii care mint cel mai mult într-o relație de cuplu

Ce faci când persoana iubită te ignoră
Ce faci când persoana iubită te ignoră[Sursa foto: PixaBay]

Spune-i tot ceea ce gândeşti

Nu îi ascunde lucruri şi nu lua decizii fără să îl anunţi. Într-un cuplu deciziile se iau în doi, plus că dacă te consulţi cu el atunci când vrei să faci ceva, îi vei da impresia că el este cocoşul în casă şi îl vei face să se simtă apreciat şi important.

Nu îi face reproşuri

Nu fii cicălitoare şi nu sta cu gura pe el de fiecare dată când greşeşte. Ia-l în braţe şi spune-i ce te deranjează. Multe discuţii minore degenerează în certuri colosale atunci când nu folosim tonul potrivit.

Comunicaţi tot timpul

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Orice problemă a-ţi avea o puteţi rezolva discutând. Fiţi unul aproape de celălalt şi împărtăşiţi-vă gândurile, ideile, secretele, dar şi dorinţele.

Citeste si: Cele mai compatibile zodii în relaţia de cuplu

Ce faci când persoana iubită te ignoră
Ce faci când persoana iubită te ignoră[Sursa foto: PixaBay]

Ce faci când ea te ignoră

Ascult-o atunci când vorbeşte

Mulţi bărbaţi au tendinţa să fie prezenţi doar fizic atunci când femeia de lângă ei vorbeşte. Fii cu totul prezent şi încearcă şă o asculţi, să înţelegi ceea ce spune şi să fii atent la nevoile ei. O femeie are nevoie să fie ascultată, înţeleasă şi consolată. Trebuie să fii stâlpul pe care ea poate să se sprjine atunci când îi este greu.

Spune-i cât de mult o iubeşti

Spune-i cât mai des cât de mult o iubeşti şi nu aştepta Ziua Îndrăgostiţilor ca să faci asta. Femeile se îndrăgostesc de ceea ce aud, iar bărbaţii de ceea ce văd, ştii vorba aia... aşa că oferă-i cuvinte de apreciere, care să fie venite din suflet.

Oferă-i flori fără nici o ocazie

Orice femeie este impresionată atunci când primeşte flori fără vreo ocazie specială. Fii bărbatul cu care să îţi dorească să rămână alături pentru toată viaţa.

Bărbăţia, bunul simţ, dragostea, empatia şi respectul faţă de femeia pe care o ai lângă tine se vede şi se demonstrează prin gesturi mici, naturale şi autentice. Faptele vorbesc întotdeauna.

Oferă-i din timpul tău

Este foarte important să îţi faci timp pentru ea şi să faceţi activităţi în cuplu. Cu cât timp veţi petrece mai mult împreună cu atât vă veţi da seama în ce stadiu se află relaţia voastră şi încotro se îndreaptă.

Fă-o să se simtă cea mai importantă persoană din viaţa ta

Iubita ta trebuie să fie cea mai importantă persoană din viaţa ta. Nu îţi pune prietenii sau altcineva pe primul loc. Cea care îţi e alături zi de zi, la bine şi la greu, trebuie să ocupe locul de cea mai iubită şi respectată fiinţă.

Sfaturi pentru o relaţie sănătoasă
Sfaturi pentru o relaţie sănătoasă[Sursa foto: PixaBay]

Sfaturi pentru o relație sănătoasă

Comunicarea este cheia

Nu transformaţi discuţiile în conflicte. Vorbiţi unul cu celălalt şi spuneţi-vă tot ce vă apasă. Este foarte important modul de abordare a subiectului, fiindcă există o linie subiţire, care poate transforma totul într-o ceartă. 

Nu trebuie să aveţi orgolii şi să faceţi ambiţii unul cu celălalt. Discutaţi clar şi fără ocolişuri tot ceea ce vă deranjează la celălalt.

Iubiţi-vă reciproc şi arătaţi-vă asta unul celuilalt

Fiţi unul pentru celălalt şi fiţi de nedespărţit. Iubiţi-vă reciproc şi arătaţi-vă asta unul celuilalt. Un cuplu indestructibil este acela care a trecut prin multe lucruri împreună, dar mereu a găsit o cale de mijloc şi o rezolvare a tuturor problemelor apărute pe parcursul relaţiei.

Fiţi atenţi la nevoile partenerului de cuplu

Ambii parteneri simt nevoia să se simtă iubiţi şi apreciaţi, dar mai ales persoana de lângă ei să fie atentă la nevoile lor. Aşa că fiţi alături de partener şi în zilele mai puţin bune.

Nu vă spălaţi rufele în public

Nu le povestiţi prietenilor sau altor apropiaţi certurile sau lucrurile care se întâmplă în interiorul relaţiei voastre. Ce se întâmplă între voi, trebuie să rămână doar între voi. Aţi fi surprinşi să aflaţi că majoritatea persoanelor din jurul vostru nu vă vor cu adevărat binele.

Vorbiţi despre un viitor comun

Faceţi-vă planuri de viitor şi visaţi împreună până când visele vă vor deveni realitate. Este sănătos ca relaţia voastră să aibă un ţel, un scop, un sens.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Top 6 zodii care mint cel mai mult într-o relație de cuplu

Cele mai compatibile zodii în relaţia de cuplu

"Faceti sex!" - Sfaturile celebrului Dr Oz pentru cuplurile izolate la domiciliu in epidemie de coronavirus

Horoscop Zilnic Miercuri 12 Mai 2021: Nativii Fecioară vor avea parte de o schimbare în viețile lor

Dan Barna anunță că își dă demisia! Lovitura momentului! Ce va face dacă va fi urmărit penal

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

S-a demonstrat științific: norocul chiar există. Cum să-l atragi în viața ta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies