Ce familie frumoasă are Ciprian Marica cu Ioana Marcu! Cum a reacționat soția lui când a aflat că a fost înșelată chiar cu prietena ei

Ciprian Marica a fost prins în camera de hotel cu cea mai bună prietenă a soției sale, chiar de soțul acesteia. Cum a reacționat Ioana Marcu la aflarea veștii.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Ce familie frumoasă are Ciprian Marica cu Ioana Marcu!
Ce familie frumoasă are Ciprian Marica cu Ioana Marcu!


In articol:

Ciprian Marica și Ioana Marcu au fost mereu discreți în ceea ce privește viața privată. Pentru cei doi a fost dragoste la prima vedere când Ioana Marcu terminase Facultatea de Medicină şi se specializa în cabinetul medicului stomatolog care îl trata pe finanţatorul echipei Farul Constanţa. Ciprian Marica a făcut mari eforturi să o cucerească.

Citeste si: Mama lui Ciprian Marica intervine în scandalul în care este implicat fiul ei. Ce a spus femeia? „Sunt valori...”

Ce familie frumoasă are Ciprian Marica cu Ioana Marcu!
Ce familie frumoasă are Ciprian Marica cu Ioana Marcu!

Citeste si: Prințul Harry, sfâșiat de durere! Ce nenorocire s-a abătut la Casa Regală - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

De profesie medic stomatolog, Ioana nu a vrut să fie în lumina reflectoarelor și a născut cei doi băieți în secret. Cei doi pozează în public ca fiind cuplul perfect, deși au exisat mai multe zvonuri că Ciprian Marica se uită după diverse dominișoare cu forme apetisante.

Citeste si: Reacția spumoasă a lui Micutzu după ce a văzut filmulețul cu Ciprian Marica: „Cât calm, bă băiatule. Eu mă enervez când...”

Cum a reacționat Ioana Marcu când a aflat că a fost înșelată 

În luna august a anului 2019, Ciprian Marica a avut o aventură Ana Muntean, cea care era și buna prieten a Ioanei. Deși cei doi parteneri au fost prinși în fapt de Florin Muntean, ambii parteneri înșelați au decis să dea totul uitării și meargă mai departe, cel mai probabil, de dragul familiei. Însă acest lucru nu a fost deloc unul simplu. Prima postare făcută de Ioana, pe 8 septembrie 2019, adică imediat după întâmplarea cu pricina, indica faptul că era prfound afectată de fapta soțului și a prietenei sale.

Citeste si: De râsul lumii! Ce s-a întâmplat în căsnicia Anei Muntean, după ce a fost prinsă în fapt cu Ciprian Marica

Ce familie frumoasă are Ciprian Marica cu Ioana Marcu!
Ce familie frumoasă are Ciprian Marica cu Ioana Marcu!

Machiată profesionist cu produse de lux, Ioana nu și-a putut cu niciun fel de fard tristețea de pe chip. 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată urarea pe care Andreea Bălan a primit-o din partea lui George Burcea!

Va fi interzis de Crăciun! Ce nu vom avea voie de sărbători? Comisia Europeană avertizează

Imposibil de ghicit și foarte amuzant! Cum o strigă Mircea Badea pe Carmen Brumă când nimeni nu-i aude! „Se întâmplă când îi sare discul”

Tzancă Uraganu, prima declarație după ce au apărut mai multe imagini cu soția lui bătută! "Am bătut-o din motive personale..."

Victor Slav și Bianca Drăgușanu, din nou împreună! Motivul pentru care foștii soți s-au întâlnit: "Este parte din familie..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies