Ce fetita mare si frumoasa au Monica Davidescu si Aurelian Temisan! Dora are sase ani! "Creste la teatru"

novalue

Autor: R.L.

Monica Davidescu si Aurelian Temisan au o papusica de fetita. Dora are deja sase anisori, e mare si frumoasa si isi insoteste parintii foarte des la teatru.


"Acum văd că seamănă mult cu soţul meu şi cu familia lui. Încăpăţânarea e de la mine! Când îşi doreşte ceva trebuie să ducă până la capăt şi asta mă bucură, pentru că aşa obţii lucrurile în viaţă", a spus Monica Davidescu pentru OK! Magazine.

"Creste la teatru", a adaugat actrita.Monica nu vrea sa o forteze pe micuta sa faca teatru sau film.

"Sunt foarte mulţi părinţi care îşi doresc ca, de mic, copilul lor să fie prezent în seriale, pe scenă, să spună poezii, să cânte. Eu nu sunt genul acela de părinte, în primul rând pentru că am observat că cei care fac carieră în copilărie nu mai fac la maturitate. Îi numeri pe degete pe cei care au reuşit să facă ceva şi ca adulţi.(...) la adolescenţă. Atunci i se va dezvolta sau va pieri această sclipire din ea. Îi deschid uşile în sensul ăsta, am luat-o cu mine la şcoala de teatru unde predau, o luăm cu noi la spectacole – pentru că de multe ori jucăm împreună şi nu avem cu cine s-o lăsăm. Aşa că la Teatrul Naţional e ca la ea acasă, stă atât în culise, cât şi în cabină, le cunoaşte pe toate cabinierele, ne cunoaşte colegii, fie după personaje,
fie după nume. Odată a dispărut de lângă noi şi ne-am speriat. La care cineva ne spune: „Dar de ce vă faceţi griji? E pe scenă!“, a mai spus Monica Davidescu, sotia lui Aurelian Temisan.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies