Ce fotografii au început să circule pe net după ce Simina a recunoscut că e gravidă! Internauții se amuză foarte tare pe seama ei și a lui Alex Zănoagă

Ce poze au început să circule pe net după ce Simina de la Puterea dragostei a recunoscut că e însărcinată

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Simina a recunoscut ieri, la Teo Show, că este însărcinată în trei luni și jumătate. Bruneta de la Puterea dragostei a rămas gravidă cu iubitul ei, Alexandru Zănoagă, dar internauții fac glume pe seama ei și susțin că tatăl bebelușului ar fi Jador.

Ce fotografii au început să circule pe net după ce Simina a recunoscut că e gravidă! Internauții se amuză foarte tare pe seama ei și a lui Alex Zănoagă

Ieri, în emisiunea lui Teo Trandafir, Simina a mărturisit că este însărcinată în trei luni și două săptămâni, dar încă nu știe sexul copilului. De când a dat vestea la TV, Simina, fosta concurentă de la Puterea dragostei, a devenit ținta glumelor pe internet.

Pe grupul oficial al fanilor emisiunii Puterea dragostei, internauții au postat fotografii editate. Copilul Siminei are chipul lui Jador! În pozele modificate cu ajutorul programelor de editare, apar Simina și Zănoagă de mână cu copilașul lor, un băiețel care are chipul lui Jador.

fara descriere

Ce declarații au făcut Simina și Alexandru Zănoagă, ieri, la Teo Show:

Simina: Da, sunt însărcinată! Am 3 luni și 2 săptămâni. Am așteptat să treacă primul trimestru, ca să știu dacă pot păstra sarcina.

Alexandru: Zănoagă junior!

Simina: Nu știm sexul. Sperăm să fie băiețel!

Alex Zănoagă: Îmi doresc băiat, ca să-l dau la fotbal!

Simina: Știam că sunt însărcinată, dar voiam să știm doar noi și prietenii noștri apropiați! Știa Jador pentru că știa un prieten comun, Nikolas. I-a spus ca să-i facă în ciudă! Primesc mesaje că bebelușul e cu Jador. Între noi nu s-a întâmplat nimic, doar ne-am sărutat în emisiune și atât!

Zănoagă: El a fost mereu invidios pe mine! De când ne-am cunoscut. I-am stricat planurile cu Simina. Nu s-a putut! I-am stricat planurile. Dacă ar fi fost cu Simina, ar fi avut o poveste frumoasă! L-ar fi ajutat mult Simina.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate