Ce frumoasă era mama Grațielei Duban, care a murit înainte ca fiica ei să se mărite! Vezi cum au ajutat-o sfaturile mamei pe Grațiela la Survivor! FOTO

Mama Grațielei Duban a decedat în 2006 și nu a apucat să-și vadă fata măritată.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Mama Grațielei Duban a decedat în 2006, iar fosta concurentă de la Survivor îi menține amintirea vie. Zilele trecue, Grațiela a postat trei fotografii din tinerețea femeii care i-a dat viață. „Mama🖤”, a scris Grațiela. „Era la fel de frumoasa ca si tine”, i-a transmis o amică. (vezi pe cine susține Grațiela la Survivor)

Citeste si: Cei 6 concurenti ramasi in competitie se pregatesc de jocul care ii poate duce in Marea Finala! Nu ratati o noua editie "Survivor Romania" cu multa tensiune si adrenalina, MAINE, de la ora 20:00, Kanal D!

Citeste si: Emanuela, razboinica recent eliminata de la Survivor Romania: "Sunt mult mai puternica decat as fi crezut"

Citeste si: Înainte de a pleca de la Survivor România, Cristina Șișcanu a atacat-o dur pe Grațiela Duban ”Gata! Până aici”

Grațiela s-a măritat în 2011 cu actorul Andrei Duban, iar presa a relatat că Graţiela a plâns în biserică atunci când actorul a dus-o pe aceasta la altar. Graţiela Duban a mărturisit că s-a emoţionat la cununie din cauza mamei ei, care a decedat în urmă cu cinci ani, şi nu a putut să-i fie alături.

fara descriere

Mama Grațielei Duban a decedat în 2006: "Buchetul meu de mireasă conţinea o eşarfă neagră"

"Am avut şi un motiv trist pentru care am plâns în biserică. Mama mea a murit în urmă cu cinci ani. Buchetul meu de mireasă conţinea o eşarfă neagră pentru ca mama să fie aproape de mine", a povestit Graţiela Duban.

Invitată recent la FanArena, Grațiela a mintit și de mama sa: “Tot timpul îmi spuneam in sinea mea ca nu trebuie sa ma pierd pe mine ca om, ca trebuie sa fiu corecta. Dacă eu sunt corecta sigur cei din jur așa vor încerca sa fie și ei. Mama îmi spunea tot timpul “nimeni nu e ca tine, nimeni nu gandeste ca tine” și nu, nu spunea asta sa scoată in evidentă ca ea are un copil bun, ci încerca sa-mi spună sa nu am așteptări de la altii...”.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate