Ce frumos e luminat centrul Capitalei! Vezi imaginile care o sa te faca sa iesi la plimbare pe bulevardul Magheru

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a apasat butonul ce a aprins cele 2,7 milioane de beculete ce impodobesc 22 km de bulevarde. ##GALLERY42## ##VIDEO7370##

Distribuie pe:

fara descriere##VIDEO7304##

fara descriereSorin Oprescu a declarat deschisa si Piata lui Mos Craciun, aflata in spatiul pietonal de deasupra parcarii subterane de la Universitate. Aici au fost montate 65 de casute, a fost amplasat un brad de 17 metri, impodobit cu 2.500 de becuri galbene si 600 de lucrari de arta ce formeaza un puzzle. In varful bradului au fost montati doi ingeri, iar din Piata nu lipsesc nici sania cu reni, Casa lui Mos Craciun si un carusel pentru cei mici.

In cadrul evenimentului, 50 de craciunite si 50 de tineri au purtat faclii aprinse, simbolizand lumina sfanta a Sarbatorilor, iar corul de copii "Andante" a interpretat colinde. Alaturi de micii artisti, zanele si spiridusii lui Mos Craciun au creat povestea magica a Craciunului, iar echipa "Chambres d'OR" va realiza picturi pe sticla specifice sarbatorilor de iarna, care vor fi proiectate pe doua dintre cladirile din vecinatate (BCR si RAPPS). Si cladirea Universitatii din Bucuresti va fi impodobita de proiectii care vor crea in centrul Capitalei o atmosfera magica de Sarbatori.

fara descrierefara descriereDe acum si pana in ianuarie, mesterii populari ii vor imbia pe trecatori cu obiecte traditionale, ceramica pictata, lemn cioplit, icoane si broderii, costume si masti traditionale, jucarii din lemn si instrumente muzicale.

fara descrierefara descriereLa targ se gasesc si produse traditionale, precum turta dulce, cozonaci, prajituri, miere si produse apicole, carnati, toba sau pastrama.Pe scena amplasata in Piata Universitatii, vor urca ansambluri de muzica populara, grupuri de copii, colindatori, artisti consacrati si trupe cunoscute.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate