Ce funcţie înaltă are Alex Bodi în compania care vinde lingouri de aur! Iubitul Biancăi Drăguşanu este supervizor în Departamentul de Relaţii Internaţionale!

Puţini ştiu ce funcţie înaltă are Alex Bodi în compania care vinde lingouri de aur.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nu mai e un secret ce funcţie înaltă are Alex Bodi în compania care vinde lingouri de aur. Recent, Bodi a fost în Hong Kong pentru o întâlnire de afaceri la care a participat întreaga conducere a companiei Karatbars, specializată în vânzarea de aur de 24 de carate sub formă de microlingouri. (vezi cum a fost trădat Alex Bodi)

Citeste si: Bianca Drăgușanu, poză incendiară! Și-a lăsat la vedere formele și...lenjeria intimă! Uite cât de bine arată vedeta

Citeste si: Bianca Drăguşanu a fost ameninţată cu bătaia: „Mi-era frică să ies pe stradă”

Citeste si: Adrian Cristea a ratat transferul carierei din cauza Biancăi Drăguşanu? Vezi despre cine spune că l-a pârât în Spania că are o viaţă extrasportivă agitată!

Ce funcţie înaltă are Alex Bodi în compania care vinde lingouri de aur. A participat la mai multe întâlniri de afaceri

Şefii au depozitat 1,4 tone de lingouri din aur la Security House din Hong Kong, dar au participat şi la mai multe şedinţe cu partenerii asiatici de afaceri. La acestea a luat parte şi Alex Bodi, care i-a însoţit pe croatul Josip şi şeful cel mare, Harald Seiz.

Ce funcţie înaltă are Alex Bodi în compania care vinde lingouri de aur. A fost trecută sub numele lui

S-a aflat ce funcţie înaltă are Alex Bodi în compania care vinde lingouri de aur. Una dintre şedinţe a fost filmată şi înregistrată, iar când imaginea s-a oprit pe Bodi a apărut, sub numele său, şi funcţia pe care o deţine, „CIR Karatbars International & Goldstandard”, adică Commissionner International Relations, ceea ce înseamnă supervizor la Relaţii Internaţionale.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate