Ce genți se poartă în 2020 și ce stiluri încă rămân în topul favoritelor

Ce genți se poartă în 2020 și ce stiluri încă rămân în topul favoritelor

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Probabil orice femeie este în căutarea unor accesorii versatile, investiții rentabile pe termen lung. Gențile în mod special, cele fără de care nu ies din casă, mereu necesare indiferent că vorbim despre cele compacte, mici, sport sau cele elegante, sunt de preferat a fi alese în funcție și de ceea ce se poartă, moda curentă fiind un factor decisiv.

Dacă ții la tendințele actuale, ești în căutare de genți potrivite pentru diversele stiluri vestimentare pe care le adopți încearcă să te orientezi spre Zevo. Magazinul de profil, cu genți doar din piele naturală, îți înșiruie un univers al acestor accesorii din care nu ai cum să pleci fără câteva favorite. Sunt accesorii care ți se întipăresc în memorie, au un farmec aparte și deci se fac remarcate de la prima vedere.

Pentru cunoscătoare - gențile Zevo sunt create în Italia, loc cu tradiție privind prelucrarea pielii naturale. Sunt stiluri și tipare atât de diverse, de la cele cool și casual și până la cele sobre, office sau elegante și pretențioase, exclusiv purtate la evenimente sau petreceri cu ștaif.

Ce se poartă în 2020 în materie de genți

Gențile multicolore - un trend remarcat se referă la combinațiile cromatice. Spune adio simplității. Dacă ești genul de femeie ce preferă mereu ținutele viu colorate atunci vei adora această influență și la capitolul genți. O geantă de acest gen îți permite să o combini cu o paletă mai largă de ținute vestimentare, așadar nu te gândi că te limitează și o vei purta destul de rar. Ce-i drept, va avea nevoie să iasă în evidență și să nu aibă concurență, deci permite-i să fie element vedetă.

fara descriere

Gențile din materiale rigide - în mod special remarcăm acest lucru la gențile office. Remarcăm genți cu print, cu piele texturată, cum sunt cele cu animal print spre exemplu.

fara descriere

Din punct de vedere cromatic, un trend major se referă desigur la culoarea anului, anunțată de Pantone ca fiind classic blue. Acestei culori se i adaugă și negrul, argintiul, auriul, dar și culorile închise, bleumarinul în mod special.

fara descriere

Pentru doritoare, Zevo vine cu variante cromatice, chiar și la același model de geantă fiind disponibile mai multe culori.

Din punct de vedere al tipologiei, nu se poate spune că există un tip de geantă ce acaparează trendurile în 2020. Se poartă varietate de modele și mărimi: gențile de tip sac, deci cele multifuncționale și practice, care oferă mai mult spațiu pentru doritoare, fără să pară că aceasta poartă ceva lipsit de gust. Gențile de mână vor fi și ele la mare căutare în acest an, potrivite pentru femeile energice, cele active, dar și intens preocupate de look-ul afișat.

Pentru cele cu gusturi ceva mai moderne, borsetele sunt de trecut pe wish list. Deși acestea, ca și concept, sunt sport sau cel mult casual, marile case de modă le propun mai nou ca parte din ținutele elegante deopotrivă. Le vedem purtate la compleuri sau paltoane. Dacă un stil nonconformist de acest gen îți este pe plac, atunci Zevo va fi din nou un răspuns pentru tine. Gențile de tip borsete din piele naturală, într-o varietate de culori și texturi, sunt disponibile în magazinul online și în magazinul Zevo din Calea Dorobanți 55-57, sector 1, București.

2020 ne surprinde

Alte trenduri ale acestui an se referă la sclipici, carouri, la piele sau puf printre altele. Gențile la modă în acest an se inspiră din reperele eleganței interpretată în fel și chip. Ce-I drept, dincolo de aceste repere, se poartă ce ți se potrivește din punct de vedere al stilului.

Zevo te inspiră să alegi conform cu preferințele tale. Modele feminine, cu accent pe detalii delicate, precum motivele florale, modele sobre și interesante, cele chic cu piele texturată, cu inserții de blană de ponei. Așadar, ai de partea ta și elementul de originalitate, astfel încât fiecare apariție a ta să fie una pe măsură.

Gențile care îți vorcompleta ținutele le poți comanda din cadrul paginii online zevo.ro sau le poți achiziționa din magazinul fizic situate în București în Calea Dorobanți 55-57, sector 1, București. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate