Ce ghinion! Ar fi avut bani sa plateasca apa calda! Horia Moculescu a ratat 100.000 de euro! Afla cum a fost posibil!

Cat ghinion poate sa aiba un impatimit al jocurilor de noroc. Horia Moculescu, prezenta constanta in cazinourile bucurestene, a trecut razant pe langa colosala suma de 100.000 de euro. ##VIDEO11011##

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereMaestrul a participat, zilele trecute, la o tombola organizata in Cazino Metropolis. Din codurile sutelor de bilete jucate in ultima perioada, s-au extras 20 de aspiranti la marele premiu, in valoare de 100.000 de euro. Printre ei si un bilet pe numele lui Moculescu.

Bucurie mare pe Nea Horia, fireste. Isi freca mainile de fericire ca a dat norocul peste el taman acum, in prag de Craciun. Din pacate, nu a fost sa fie. Urmatoarea selectie s-a petrecut la "pacatoasa de ruleta". Aici, fiecare din cei 20 de selectati trebuia sa aleaga un numar. Moculescu a ales "9". Un dusman de "9" care nu l-a impiedicat pe Moculescu sa puna mana pe cei 100.000 de euro.

Trist, dar adevarat. Va dati seama ce iures ar fi iesit pe la toate posturile de televiziune cu Moculeasca in platou urland ca din gura de sarpe ca "lui Moculescu i-a cazut pleasca din cer atata banet, iar ea e inglodata in datorii", Ei, nu a fost sa fie.

Poate singura consolare a lui Moculescu a fost faptul ca nimeni nu a castigat premiul, pentru ca niciunul din cei 20 de jucatori selectati nu a nimerit, la ruleta, numarul norocos.

In urma cu o luna, paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe compozitor la masa de ruleta. Moculescu ne-a marturisit: "Nu sunt un impatimit al jocurilor de noroc. E adevarat, joc, dar rar, o data sau de doua ori pe luna. Nu am pierdut sume mari la viata mea, dar nici nu mizez foarte mult".

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate