Vedete

Ce greutate are Giani Kiriţă acum? La primul Exatlon a intrat cu peste 100 kilograme

Giani Kiriţă avea peste 100 kilograme când a ajuns prima oară în Republica Dominicană, acum a plecat cu mult mai puţine.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Ce greutate are Giani Kiriţă acum? La primul Exatlon a intrat cu peste 100 kilogrameicon photo


Giani Kiriţă a dezvăluit câte kilograme are în acest moment. Înainte să plece în Republica Dominicană pentru a fi antrenorul Faimoşilor de la cel de-al doilea sezon, dinamovistul a mărturisit că are 90 kilograme şi că se simte într-o formă excelentă. ”Când am ajuns prima oară la Exatlon căram porcul după mine şi tot scoteam puncte”, a glumit Kiriţă în timpul unui live pe pagina de Facebook Exatlon România.


Giani a reuşit însă să dea jos un număr impresionant de kilograme la primul sezon de la Exatlon. Mai precis 16 kilograme. Din mai şi până acum, Kiriţă s-a mai îngrăşat însă puţin.


Giani Kiriţă şi Ionuţ Sugacevski au plecat luni în Republica Dominicană pentru a se alătura show-ului Exatlon. Cei doi vor antrena fiecare câte o echipă, încercând să le conducă spre victorie.

Boala secretă care l-a măcinat pe Ilie Balaci! Se ducea periodic la o clinică privată din Bucuresti fără să îl ştie nimeni | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boranicon photo

Vedete

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boran

Adem şi-a pierdut minţile când a aflat că mama lui va fi încarcerată.

Titlu secțiune