Ce i-a aparut tanarului astuia de 19 ani pe piept din cauza alimentelor e ireal! Adolescentii din Romania sunt amenintati!

Se pare ca alimentatia din ziua de astazi nu mai este deloc benefica pentru organism. Doctorii din Romania trag un semnal de alarma si spun ca adolescentii ajung sa se dezvolte mult prea repede.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

Sute de copii si de adolescenti din Romania sufera de pubertate precoce ce este diagnosticata inca de la varsta de sapte ani. Aceasta "boala" este pusa pe seama alimentatiei care este invadata de hormoni, coloranti si aditivi.

Din nefericire, unele cazuri sunt extrem de grave si e nevoie de interventia chirurgicala pentru a scapa de probleme. Asta se intampla si in cazul unui tanar de 19 ani caruia i s-au dezvoltat sani asemeni unei fete. Desi a facut tratament, boala lui n-a dat deloc inapoi.

fara descriereSi asta nu e tot, tot in Romania avem un caz al unei fete ce are par pe spate.

In Romania, peste 600 de copii sunt diagnosticati anual cu pubertate precoce. Jumatate dintre ei sunt fetite. Din iulie, medicii de familie isi cheama pacientii la consult anual, astfel ca numarul copiiilor depistati cu pubertate precoce va creste cu siguranta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate