Ce i-a spus Gheorghe Dincă avocatului său! Monstrul din Caracal i-a povestit de ce a ucis-o pe Alexandra Măceșanu

Ce i-a povestit Gheorghe Dincă avocatului său despre uciderea Alexandrei

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Ce i-a spus Gheorghe Dincă avocatului său? Monstrul din Caracal i-a povestit de ce a ajuns să o ucidă pe Alexandra Măceșanu.

Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă a făcut declarații despre interacțiunea cu clientul său. Bogdan Alexandru a povestit ce a vorbit cu Gheorghe Dincă imediat ce a ajuns să-l cunoască și ce a spus bărbatul despre uciderea Alexandrei Măceșanu.

Ce i-a spus Gheorghe Dincă avocatului său! Monstrul din Caracal i-a povestit de ce a ucis-o pe Alexandra Măceșanu

„Pot să vă spun că eu am intrat în discuție cu dumnealui. Se afla într-un colț în holul DIICOT-ului și m-am gândit ce să-l întreb pe clientul meu pentru că îmi dădusem seama că era omul prezentat la știri cu o seară înainte. L-am întrebat ce a făcut pentru a mă pregăti să îl apăr. Mi-a spus că nu a făcut nimic. Acesta a fost răspunsul pe care l-a dat în acea seară și că nu știe de ce l-au ridicat polițiștii. În cariera mea m-am întâlnit cu multe situații, în care inițial mi s-a spus că nu s-a făcut nimic. Eram pregătit pentru toate variantele”, a declarat Bogdan Alexandru la un post de televiziune.

fara descriere

Gheorghe Dincă i-a spus avocatului său și de ce a ucis-o pe Alexandra.

Citeste si: Gestul șocant făcut de un șofer din București. Cum a reacționat după ce i-a fost blocată mașina VIDEO

Citeste si: Victor Slav și Cristina Mihaela, prezentatorii emisiunii „Îmi place dansul”, ce va fi difuzată în această toamnă la Kanal D

Citeste si: Veste tristă pentru iubitorii de muzică indie-rock. David Berman a murit

„Inculpatul a spus că a plecat la solicitarea Alexandrei pentru a-i lua niște medicamente și să cumpere ceva de mâncare. Așa s-a justificat plecare de acasă. Că dânsul apoi s-a dus și a mai luat și o cartelă și a mai dat și un telefon nu mai e un secret. Am fost destul de explicit… Dânsul când s-a întors acasă și a găsit-o pe Alexandra cu telefonul în mână s-a întâmplat ce s-a întâmplat, dar nu se gândea că o omoară”, a mai spus avocatul Bogdan Alexandru.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate