Ce i-a spus Ionela Prodan fiicei sale, înainte să moară! Cuvintele sunt cutremurătoare

Iată ce i-a spus Ionela Prodan fiicei sale, Anamaria, înainte să treacă în neființă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

  Anamaria Prodan, fiica Ionelei Prodan, a mărturisit pentru un post de televiziune ce i-a spus mama ei înainte să moară! Cuvintele sunt cutremurătoare. 

  „Noi oamenii numai asta avem pe pământ, familie și copii, nu bani. E cel mai frumos lucru pe care poate să-l aibă un om. Am luat totul de la ea, și bunele și relele, mama m-a învățat să nu uit de unde am plecat, să respect, să iubesc oamenii. Ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost să avem grijă de noi și de copii”, a povestit Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi.

  Citeste si: Adevărata moştenire a Zinei Dumitrescu este o mare gaură financiară! Casa de Modă Venus are pierderi uriaşe! EXCLUSIV

  Citeste si: Anamaria Prodan, primele declarații după parastasul mamei: „Îmi pare rău că nu au reușit...”

  Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

  Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

  Citeste si: Primele imagini de la parastasul de un an al Ionelei Prodan! Cine și-a făcut apariția

  Astăzi a avut loc parastasul de 1 an

  Anamaria Prodan și-a comemorat astăzi mama, la un an de când a pierdut-o. Impresara nu își poate reveni nici acum, după ce luni de zile i-a stat alături zi și noapte celei care i-a dat viață. Atunci când a aflat că mama sa este grav bolnavă, Ana a renunțat la toate planurile pentru a fi aproape de mama sa, iar ultimele clipe petrecute de aceasta sunt prețioase. 

  Vedeta, care azi a mers la cimitir pentru a asista la slujba de pomenire și pentru a le împărți pachete celor veniți la mormânt, a vorbit despre acest moment dureros.

  Aceasta a mărturisit cum erau sărbătorile de Paște petrecute în familie, dar și despre cartea pe care urmează să o lanseze tot astăzi.

  Îmi pare rău că nu au reușit să o termin la timp, să o citească și ea. (cartea, n.r.) A citit prefața și a plâns foarte tare. Pentru mine, ea nu a murit și nu o să moară niciodată.

  Îmi lipsesc telefoanele la 6 dimineața, când se trezea șui mă suna și mă întreba ce fac, le lipsește și copiilor, aia e...Gătea ea, nu era o bucătăreasă bună, deloc, dar noi o lăudam mereu, ne strângeam la ea acasă. 

  Ne lipsesc toate...știu că este bine și că de acolo de unde e, ne veghează mereu. E curios, mă întreabă ce e coliva, de ce se face...I-am explicat că toate astea se fac pentru că buni a fost un om foarte bun” a spus Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi.

   

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Citește și:

  Roxana de la Puterea Dragostei, în lacrimi! Este sau nu iubire între ea și grecul Alexander? A mărturisit TOTUL

  Nicolae Guţă nu are bani să-şi încălzească studioul de înregistrări? Uite-l pe manelist cum cântă îmbrăcat cu geacă, fular şi fes pe cap! FOTO

  Cele două combinații devastatoare! Nu mai consuma aceste alimente la aceași masă. Cum îți afectează organismul

  Mare scandal, după moartea Zinei Dumitrescu! Unde se duce averea fostei creatoare de modă

  Anamaria Prodan, primele declarații după parastasul mamei: „Îmi pare rău că nu au reușit...”

  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies