Ce i-a spus Ionela Prodan fiicei sale, înainte să moară! Cuvintele sunt cutremurătoare

Iată ce i-a spus Ionela Prodan fiicei sale, Anamaria, înainte să treacă în neființă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Anamaria Prodan, fiica Ionelei Prodan, a mărturisit pentru un post de televiziune ce i-a spus mama ei înainte să moară! Cuvintele sunt cutremurătoare. 

„Noi oamenii numai asta avem pe pământ, familie și copii, nu bani. E cel mai frumos lucru pe care poate să-l aibă un om. Am luat totul de la ea, și bunele și relele, mama m-a învățat să nu uit de unde am plecat, să respect, să iubesc oamenii. Ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost să avem grijă de noi și de copii”, a povestit Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi.

Citeste si: Adevărata moştenire a Zinei Dumitrescu este o mare gaură financiară! Casa de Modă Venus are pierderi uriaşe! EXCLUSIV

Citeste si: Anamaria Prodan, primele declarații după parastasul mamei: „Îmi pare rău că nu au reușit...”

Citeste si: Primele imagini de la parastasul de un an al Ionelei Prodan! Cine și-a făcut apariția

Astăzi a avut loc parastasul de 1 an

Anamaria Prodan și-a comemorat astăzi mama, la un an de când a pierdut-o. Impresara nu își poate reveni nici acum, după ce luni de zile i-a stat alături zi și noapte celei care i-a dat viață. Atunci când a aflat că mama sa este grav bolnavă, Ana a renunțat la toate planurile pentru a fi aproape de mama sa, iar ultimele clipe petrecute de aceasta sunt prețioase. 

Vedeta, care azi a mers la cimitir pentru a asista la slujba de pomenire și pentru a le împărți pachete celor veniți la mormânt, a vorbit despre acest moment dureros.

Aceasta a mărturisit cum erau sărbătorile de Paște petrecute în familie, dar și despre cartea pe care urmează să o lanseze tot astăzi.

Îmi pare rău că nu au reușit să o termin la timp, să o citească și ea. (cartea, n.r.) A citit prefața și a plâns foarte tare. Pentru mine, ea nu a murit și nu o să moară niciodată.

Îmi lipsesc telefoanele la 6 dimineața, când se trezea șui mă suna și mă întreba ce fac, le lipsește și copiilor, aia e...Gătea ea, nu era o bucătăreasă bună, deloc, dar noi o lăudam mereu, ne strângeam la ea acasă. 

Ne lipsesc toate...știu că este bine și că de acolo de unde e, ne veghează mereu. E curios, mă întreabă ce e coliva, de ce se face...I-am explicat că toate astea se fac pentru că buni a fost un om foarte bun” a spus Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate