Ce i-a transmis Diana Belbita sotului Larisei! Fosta concurenta Exatlon i-a spus adevarul despre tanara EXCLUSIV

Diana Belbita a fost extrem de apropiata de Larisa. Asa ca dupa ce a iesit de la Exatlon, fosta concurenta a luat legatura cu sotul acesteia.

Autor: C.L.

Diana Belbita a fost eliminata de la Exatlon in urma cu cateva saptamani, ea intorcandu-se deja acasa, de unde urmareste in continaure competitia.

Plecarea ei a intristat-o in mod deosebit pe Larisa, cele doua tinere devenisera prietene bune la Exatlon. De altfel, in Arena Exatlon in care Diana Belbita a fost eliminata, Larisa a plans si si-a imbratisat mult timp prietena.
Ajunsa acasa, Diana Belbita a luat legatura cu Shady, sotul Larisei, caruia i-a transmis mesaje emotionante de la aceasta.

“Am vorbit cu ea (n.r. Diana Belbita) si mi-a spus ca Larisa vorbeste mereu de mine, ca ii e dor de mine si ca ma iubeste mult. Mi-a spus sa stau linistit ca Larisa e bine acolo, sa nu-mi fac griji ca se descurca bine. Diana mi-a spus ca si ea o iubeste mult pe Larisa si ca isi doreste sa castige mereu. A fost foarte incantata cand Larisa a iesit “player of the week” si a avut protectie, scapand astfel de emotii”, ne-a povestit Shady, sotul Larisei, singura fata ramasa in competitie in echipa Faimosilor de la Exatlon.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies