Ce-i innebuneste pe barbati la tine, in functie de luna in care te-ai nascut

Luna in care te-ai nascut iti defineste o parte importanta din felul tau de-a fi si, implicit, influenteaza modul de atractie al barbatilor fata de tine.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: foodcourtlunch.comIANUARIE

Capricorn sau varsator, femeile nascute in prima luna din an sunt “aprige”. Poate pentru ca s-au nascut luna lui Gerar, cum spune traditia populara lunii ianuarie, si au fost nevoie de mici sa fie mai puternice, fie ca sunt definite de incapatanarea specifica capricornului, femeile din ianuarie au personalitati foarte puternice. Pana si incapatanarea este atragatoare la ele, in ochii barbatilor, cu atat mai mult cu cat incapatanarea din viata de zi cu zi merge, de regula, mana in mana cu o sexualitate puternica si cu lipsa inhibitiilor intre asternuturi.

FEBRUARIE

Desi obisnuiesc sa fie incantatoare si calde din fire la prima parte a relatiei, la primele intalniri, femeile nascute in luna februarie au o personalitate mai rece, mai inchisa, mai retinuta. Sunt capabile de daruire totala din punct de vedere emotional, nu se dau in laturi de la aventuri amoroase chiar periculoase, dar se deschid sufleteste mai lent, avand un instinct de autoprotectie foarte bine dezvoltat. Ei bine, tocmai acest lucru devine atragator pentru barbati: faptul ca stiu ca femeia poate oferi “si luna de pe cer”, dar nu o face din retinere. Acest lucru este atat de incitant incat barbatii se lasa cu greu pana nu patrund in universul femei nascute in “luna lupilor” sau in “faurar”, dupa cum spune traditia populara lui februarie.

MARTIE

Spiritul viu si copilaresc este des intalnit la femeile in luna martie, prima luna a primaverii. Barbatii care cad in plasa celor nascute in “luna lui Mart” sunt niste barbati puternici care vor sa protejeze femeia, dar care vor sa fie la randul lor cocolositi, fiind cumva copii in sinea lor. Ei bine, femeia nascuta in luna martie poate oferi exact acest lucru barbatilor care, de altfel, n-ar recunoaste in veci ca sunt in cautare de asa ceva. De ce? Pentru ca cele nascute in “luna lui Mart” au o personalitate vesele, aproape copilareasca, care doar pare a “buna de educat” de barbati, dar si un instinct matern foarte puternic, numai bun de cocolasit baietii mari.

APRILIE

Aprilie este o luna energica, la fel cum sunt si femeile nascute in aceasta perioada a primaverii. Dar pe cat de energice sunt ele, pe atat de pripite, iar uneori chiar agresive si capoase sunt femeile nascute in “prier”. Dar acest defecte pot deveni foarte usor calitati, mai ales intre asternuturi. Energia, dar si caracterul indaratnic se transpun in senzualitate excesiva la femeile nascute in aprilie, fapt care ademeneste barbatii ca un magnet.

MAI

Firi stabile, cu principii bine inradacinate, femeile nascute in luna mai, fie sub semnul berbecului, fie sub cel al taurului, au tendinte materialiste si posesive. Acest lucru le ofera o sexualitate aproape perversa intre asternuturi, fapt care atrage barbatii in mod negresit. Insa mai exista un factor pentru care barbatii prefera in mod special femeile-taur. Sunt exceptionale partenere de viata sau de afaceri pentru ca stiu masura banului, iti doresc confort si sunt determinate sa-l aiba. Adesea, barbatii vad in femeile nascute in luna mai un spirit puternic, conducator, mascat doar de feminitate si bunavointa manifestata dupa fapta.

IUNIE

Femeile nascute in iunie se dezlantuiesc la fel cum face vara in prima sa luna. Mai mult, sunt imprevizibile pe fondul dualitatii care marcheaza femeia nascuta in luna iunie. Aceasta dualitate se transforma, in momentele intime, in libertinaj total, motiv pentru care barbatii prefera mai repede femeile nascute in luna iunie drept amante si mai rar ca partenere de viata.

Citeste aici continuarea!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate