Ce i s-a întâmplat lui Adrian Minune, după ce a mers recent la un eveniment!

Adrian Minune a avut parte de un eveniment nefericit, după ce a mers să cânte la un eveniment.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Adrian Minune este, cu siguranță, unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Fiind mereu prezent la diferite evenimente, unde și cântă, artistul a avut parte de o situație nu tocmai plăcută! Adrian Minune s-a rănit la picioare din cauza pantofilor.

"Da, am făcut rană, de la stat în picioare, am cântat acum la Nates şi am stat în picioare de la 12 până la cinci. Şi am păţit asta de la muncă. De 35 de ani cânt zi de zi", a spus Adrian Minune într-o emisiune de televiziune.

Citeste si: Decizie incredibilă a lui Iancu Sterp după ce s-a despărțit de Roxana de la Puterea dragostei!"I-am șters toate pozele de pe Instagram”

Citeste si: Cum se înțelege, de fapt, Adrian Minune cu ginerele său: „Indiferent câtă avere sau bogăţie ar avea...”

Citeste si: Carmen Tănase a ajuns de urgență pe mâna medicilor: „Nu mai puteam merge...”

Cum se înțelege, de fapt, Adrian Minune cu ginerele său

Mai sunt doar câteva săptămâni până când Carmen Minune va deveni mamă pentru prima oară. Tatăl vedetei, Adrian Minune, a vorbit despre relația pe care o are cu ginere său.

Artistul a dezvăluit că are o relație extrem de bună cu Bogdan Căplescu, cel care se pregătește intens pentru cariera de avocat.

„La mine în telefon este trecut Bogdan, băiatul meu mai mare. Este un băiat excepţional, indiferent câtă avere sau bogăţie ar avea. El se trezeşte din somn, îşi face lecţiile pentru facultate, el şi munceşte. Da, am zis să fie pentru mine cineva să mă apare ( n.r Bogdan va deveni avocat) şi aşa pentru că, în ziua de azi, e o modă! E o modă să mac-mac-mac! Opinia mea e că s-au cunoscut foarte bine", a spus Adi Minune în cadrul unei emisiuni TV.

Adrian Minune își schimbă numele de scenă

Adrian Minune a făcut un anunț important. După ce a aflat că va deveni bunic pentru prima oară, artistul a spus în spirit de glumă că și-ar dori să își schimbe numele de scenă!

“O să-mi iau alt nume în august, o să mă trec Bunicul Minune. Cine-l vrea pe Bunicul, alo, da, tataie. Din zece în zece ani, cum se schimbă metabolismul, aşa se schimbă şi viaţa noastră“, a spus Adrian Minune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate