Ce i s-a întâmplat vloggerului care a filmat noaptea ”drogații” din Ferentari? ”Să vedem dacă te omoară ăia!”

Un vlogger pasionat de experimente sociale a mers noaptea în ”ghetourile” din Ferentari și a filmat întreaga experiență.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

”Aleea iadului”, așa cum a denumit-o presa străină sau ”Aleea Livezilor”, cum apare de fapt în registrul străzilor din București. Vloggerul Poro, un tânăr pasionat de experimente sociale, care de multe ori se pune în situații periculoase, a mers la miezul nopții într-un bloc de tip ”ghetou” și a filmat întreaga experiență. Scopul a fost acela de a demonstra că oamenii care trăiesc aici, văzuți de multe ori ca niște ”drogați și criminali” pot să se comporte normal atunci când un străin pătrunde pe teritoriul lor.

fara descriere

Citeste si: Este revoltător ce se întâmplă la mormântul lui Răzvan Ciobanu! Cine îşi bate joc de locul de veci al designerului? Un bărbat a povestit tot! "Cutii de bere şi chiştoace" EXCLUSIV!

Citeste si: Scene HALUCINANTE la mormântul lui Răzvan Ciobanu! Un bărbat misterios plânge în hohote după designer şi vorbeşte singur! "L-am întrebat dacă pot să-l ajut cu ceva" EXCLUSIV!

Citeste si: Un bărbat misterios, sfâşiat de durere la mormântul lui Răzvan Ciobanu! "Plânge în hohote, săracul"! Vezi cum arată tânărul! EXCLUSIV

”Să vedem dacă ”misterul” ăsta, că ajungi acolo și te omoară ăia, este adevărat. Eu, unul, nu cred, am fost pe timp de zi. Da, sunt anumite persoane care se droghează, s-au drogat pe timp de zi, clar se vor droga și pe timp de noapte, dar sunt curios: atât timp cât îți vezi de treaba ta și nu deranjezi pe nimeni, să văd dacă se întâmplă ceva”, a spus vloggerul Poro înainte să plece spre Ferentari.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate