Ce îl leagă pe Hamude de la ”Puterea Dragostei” de fosta lui iubită! Imagini EXPLICITE

Hamude, concurentul de la ”Puterea Dragostei” care se poate lăuda cu un trecut ”monden” cât se poate de stufos, pare să nu reușească să o uite pe fosta lui iubită.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

E adevărat, Hamude nici nu are cum să o uite pe domnișoara cu pricina, având în vedere că, atunci când este în România, nu se desparte de obiectul care îl leagă de femeia cu care, ani la rândul, s-a iubit.

Citeste si: Hamude de la „Puterea dragostei”, făcut praf de fani: „Când intri în emisiune, vezi băiatul meu că nu intră Photoshop-ul cu tine”

Citeste si: Ei sunt favoriții acestei săptămâni de la ”Puterea Dragostei”! Reacțiile concurenților când topul a luat o întorsătură neașteptată

Citeste si: Hamude de la „Insula”, de nerecunoscut! Cum s-a fotografiat azi

Mai exact, Hamude de la ”Puterea Dragostei”, a avut, cu ani în urmă, o relație cât se poate de serioasă cu o domnișoară apetisantă și care, la acea vreme, i-a luat ”mințile” suficient de tare încât să își aleagă numerele de la mașină în funcție de numele ei.

Astfel, Hamude are o mașină germană al cărui număr este, sugestiv, ”ADA”. La fel are însă și fosta lui iubită – tot un bolid german, de superlux – numărul fiind identic. De altfel, de-a lungul timpului, Hamude, încercând să își păstreze imaginea de ”macho”, nu s-a expus prea mult în public alături de misterioasa domnișoară, dar, spun sursele noastre, între ei a fost o relație cât se poate de serioasă, dar care s-a terminat nu tocmai frumos. ”S-au certat urât de tot. El a plecat, a rămas cu mașina cu numerele pe care i le-a dedicat ei, din dragoste, dar nu mai au nicio legătură”, ne-a spus un amic de-al stripperului care face senzație la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Cu toate acestea, chiar dacă Hamude a încercat să ascundă imaginile cu mașina cu pricina, chiar înainte de a intra în casa ”Puterea Dragostei”, acestea au ieșit la iveală, iar relația și legătura pe care o are cu fosta lui iubită a fost deconspirată.

 

Hamude de la ”Puterea Dragostei”, relații cu năbădăi cu fetele din emisiune

Hamude a intrat în casa de la Puterea Dragostei în urmă cu câteva săptămâni. Deși inițial el a spus că o place pe Bianca, tânărul nu a mai vrut să facă un cuplu cu aceasta, mărturisind că este dezamăgit de comportamentul ei în afara casei. ”Bianca pentru mine nu contează, nu vreau să vorbesc despre ea. Nu mă interesează. Dacă doream să fiu fals, puteam să fac un cuplu cu o persoană cu care nu vreau să fiu de fapt, inclusiv cu Bianca. Nu îmi mai vorbiți de Bianca”, a spus Hamude. Mai mult, el nu vrea să facă un cuplu nici cu Roxana, pe care o consideră ca pe o sără și pe care o cunoaște de mai multă vreme.

 

Hamude de la Puterea Dragostei a cerut-o de soție pe Elena Băsescu

Hamude a fost atras de personaje celebre și în urmă cu mai mulți ani. De altfel, el a devenit celebru pe vremea când era stripper și a cerut-o de nevastă pe Elena Băsescu. Nu o cunoștea personal pe fiica fostului președinte, însă era atras de ea și nu s-a ferit să spună acest lucru în presă. Hamude Dawoud, este de origine musulmană, mama lui fiind româncă, iar tatăl iordanian. Hamude se prezintă a fi dansator și sportiv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate